BRAVO 6/2012

1,70 лв.
Не е налично

БРАВО 6 започва с ефектните дефекти на твоите любимци и една много пролетна корица, огряна от вътре не от слънца, а от звезди. Имената са Нина, Кристен, Зендая, Дан, Еминем, Лиам, Селена, Деми, Джъстин и... Оставяме многоточието, за да попълниш списъка сам/-а. Накрая не забравяй да добавиш и собственото си име, защото - макар да ти разказва за звездите, БРАВО е преди всичко за Теб. Затова и в този брой - освен обичайния хороскоп и тест за лична употреба, ще откриеш нов пролетен проект, който ще ти помогне да се почувстваш добре в собствената си кожа без излишен стрес. Виж, за плакатите не можем да кажем същото - някои от тях със сигурност ще предизвикат ускорено сърцебиене (почти като в стресова ситуация, но с положителен знак). В БРАВО 6 постерите са на: Марио Касас, Ники Минаж, Тейлър Кич и Big Time Rush.

21 март - 3 април 2012
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

БРАВО 6 започва с ефектните дефекти на твоите любимци и една много пролетна корица, огряна от вътре не от слънца, а от звезди. Имената са Нина, Кристен, Зендая, Дан, Еминем, Лиам, Селена, Деми, Джъстин и... Оставяме многоточието, за да попълниш списъка сам/-а. Накрая не забравяй да добавиш и собственото си име, защото – макар да ти разказва за звездите, БРАВО е преди всичко за Теб. Затова и в този брой – освен обичайния хороскоп и тест за лична употреба, ще откриеш нов пролетен проект, който ще ти помогне да се почувстваш добре в собствената си кожа без излишен стрес.
Виж, за плакатите не можем да кажем същото – някои от тях със сигурност ще предизвикат ускорено сърцебиене (почти като в стресова ситуация, но с положителен знак). В БРАВО 6 постерите са на: Марио Касас, Ники Минаж, Тейлър Кич и Big Time Rush.

* * *
От корицата
Звездните (д)ефекти на Нина, Кристен, Зендая, Линдзи, Оуен, Кейти, Дан, Ванеса, Кейт и Натали
Те са звезди, защото са недостъпни. А са недостъпни, защото са съвършени. БРАВО се запита дали наистина е така, или просто имат смелостта да приемат своя дефект за... ефект! Прочети и се вдъхнови да държиш на „недостатъците“ си и ти!
 

Мода и постове в снимки: Дженифър Лорънс, Джош Хътчерсън, Майли Сайръс, Кели Озбърн, Иън Сомърхолдър, Робърт Патинсън, Лиа Мишел, Ашли Грийн

Коди Симпсън& Карли Рей Джепсън: Джей Би ги превръща в звезди
Това се казва стабилна опора – Джей е решил да даде по едно рамо на Коди и Карли...

Еминем: Новите момчета на Шейди
Еминем и Slaughterhouse са готови с първия албум, продуциран от Shady Records!

Big Time Rush: Време за гушкане
Момчетата не могат да се нарадват на своите домашни любимци!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Бела Торн: Любовни трикчета за здрава връзка
Тя е само на 14, но се справя с връзките като истински професионалист!

Селена Гомез: По името ще я познаеш
Някои хора вярват, че името има огромно значение за съдбата на човек. При Селена Гомез очевидно е така...

Тейлър Суифт: Звезден скенер
Тя доказа, че кънтри музиката не е само за каубои, и се превърна в една от любимите ти звезди. БРАВО сканира Тейлър Суифт (22)!

BRAVO Музика
BRAVO Музика

I Love K-POP, Част IV: Teen Top
Повечето от тях още нямат дори 20, а вече са пели на сцената на Le Grand Journal – легендарното ТВ шоу, където следите на Еминем, Лейди Гага, Ъшър и Рияна още са топли. И това ако не са тийнейджъри на върха...

BRAVO Музика

Деми Ловато: „Вече не изпитвам страх!“
В интервю за БРАВО Деми Ловато разкрива как болестта я направи по-силна!

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели романа „Дивергенти“!

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Тест: Kaк изглежда перфектната ти първа среща?

Тема: Проект „Фигура мечта“
„Дънките ми са твърде тесни!“, „Чувствам се зле в тялото си!“... Познато ли ти е това? Тук ще научиш как да влезеш във форма без излишен стрес!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

 

Лиам Хемсуърт: От глава до пети
„Гаджето на Майли Сайръс“ – това беше определението, което бяхме свикнали да виждаме пред името му досега. От 23 март обаче Лиам Хемсуърт ще бъде предимно: „актьорът от „Игрите на глада“. БРАВО те подготвя с обстоен преглед на австралиеца от глава до пети!

BRAVO Кино

Киноновини: „Игрите на глада“, „Огледалце, огледалце“, „Жената в черно“

Звездните алтернативи на Боряна Братоева
Рок или хаус, Тео или Роки? Виж по какво си пада звездата от „Седем часа разлика“!

Плакати:
Марио Касас, Ники Минаж, Тейлър Кич, Big Time Rush
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 30.03.12.
Тути Захариева Митева 21/03/2012

Списанието е страхотно, но ми се ще да пуснете и един плакат на "Supernatural" и да оставите Джъстин Бийбър. :( В първия брой пуснахте тяхно плакатче, обаче няма нищо друго за тях. Те са голяма сензация сред тийновете и си мисля, че не само аз ще се зарадвам на такъв подарък. :) Благодаря Ви предварително!

Добавяне на коментар:
spacer