BRAVO 5/2010

1,70 лв.
Не е налично

Наградите на Филмовата академия накараха светът да насочи поглед към големия екран, лицата от него са основни герои и в брой 5 на БРАВО. В него ще откриеш интервю с Логан Лерман, звезден скенер на Джони Деп и горещи кадри с Робърт Патинсън. Платактите също са запазени за любими кино- и ТВ звезди - от Нина Добрев, през Логан до новия филм с Чанинг Татум, дори постера на Аврил е свързан с филмово участие, това в "Алиса в Страната на чудесата".

10 - 23 март 2010
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см
Новини: Свежи слухове и факти
Mix: Александра Бърк, Ник Джонас, Хейли Уилмяс, Hot List с Ема и Дан
 

Новини: Никол Шерцингер, Деми Ловато, Миро, Шакира, Рияна

Rammstein: Идват в София

BRAVO МузикаBRAVO Музика

На 22 и 23 юни националният стадион Васил Левски ще посрещне Sofia Rocks - фестивала, който събира на една сцена някои от най-големите имена в историята на твърдата музика!

Тоkio Hotel: Зад кулисите на грандиозното турне

Кеша: "Никога не съм била нормална!"

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели тениска с любима звезда!

 

Отгатни: Игри, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Тест: Лесно ли постигаш това, което искаш?

BRAVO Живот

Независимо дали става въпрос за любов, кариера или най-обикновено пазаруване, Бионсе (28) винаги получава това, което иска. И ти ли се справяш толкова добре, или понякога показваш слабост? Направи теста!

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 
Откровено: Можеш да попиташ всичко!

Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

Консултация: Нормално ли е...?

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Любов, нежност, неочаквани реакции в твоето тяло - по време на пубертета се променя всичко. Но дали наистина онова, което ти се случва, е нормално и кога трябва да започнеш да се тревожиш? Тук ще научиш истината. БРАВО ти дава отговори на въпросите, които често дори не се осмеляваш да поставиш!

 

Кол и Дилан Спраус: За скандалите и една целувка

Джони Деп: Звезден скенер

BRAVO Кино
BRAVO Кино

Въпреки че обожава професията си, той твърди, че една от най-големите му мечти е да се спаси от славата. Невъзможно, защото днес е един от най-големите идоли от големия екран. БРАВО ти представя Джони Деп (46)!

Логан Лерман: "Аз съм черната овца в семейството!"

Слаби оценки, почти никакви приятели и куп неприятности. В училище Пърси Джаксън е абсолютен аутсайдер! Но има един свят, в който той означава нещо, към който принадлежи - светa на олимпийските богове. Защото той е син на Посейдон, бога на моретата, и истински герой...

BRAVO КиноBRAVO Кино

Специално за РоБсебени: Горещи кадри, част 1

Напоследък горещите кадри с Роб заливат Мрежата дори повече от уловените от папараците случайни кадри... Виж най-добрите!

"Дневниците на вампира": На снимачната площадка

Специално за РоБсебени: Горещи кадри, част 2

Киноновини: "Не ме забравяй", "Феята на зъбчетата", "Всичко ни е наред"

Плакати:
Логан Лерман, Чанинг Тантум & Аманда Сийфрайд, Нина Добрев, Аврил Лавин
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 19.03.10.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: