BRAVO 24/2017

1,99 лв.
Не е налично

В БРАВО 24 те очакват интервюта с Макръс и Мартинус, Чарли Пут, Мирослава от Х Фактор, Дав Камерън и Камерън Бойс! Научи всичко за актьорите от “Странни неща”, Кристен Ханчър и Холанд Родън, последвай съветите на Ари за красота и разбери кой печели двубоя между Логън и Джейк Пол! ПЛАКАТИТЕ СА НА: МАРТИНА СТОЕСЕЛ, ТОР:РАГНАРОК, КАМИЛА КАБЕЙО, СЕЛЕНА & МАРШМЕЛО, СКАНДАУ И 4 MAGIC!

25 ноември – 8 декември
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през събота)
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

Чарли Пут: „За всичко си има първи път...“
Изпълнителят на Attention разказва за първата си любов, лудите си фенове и за живота си като звезда...

Звезден скенер: Холанд Родън
Холанд Мери Родън (31) ни е позната от малкия екран, но любопитството към личния й живот се усилва непрестанно. И нищо чудно! Тя е невероятно красива, безумно талантлива и има милиони последователи в социалните мрежи! Ако и ти си є фен, никога не е късно да научиш още нещо за нея!

Маркъс и Мартинус разкриват значението на песните си в новия си албум!
Маркъс и Мартинус разсъждават за любовта и споделят какво означават феновете за тях!

Тайните за красота на Ариана Гранде
Ариана Гранде (24) е известна не само с феноменалния си диапазон, но и с изумителния си външен вид. БРАВО проучи какви са нейните трикове да изглежда винаги перфектно!

Логън Пол срещу Джейк Пол в звезден дуел
Това, че двамата симпатяги са братя, изобщо не ни пречи да ги изправим един срещу друг в честна битка. Нашият звездомер се погрижи това съревнование да е още по-интригуващо от всички досега. Качвайте се на ринга, момчета!

30 Факта за Кристен Ханчър
Онлайн фурията Кристен (18) продължава да събира многомилионна публика благодарение на чар, талант и доза късмет. Но само БРАВО се промъкна зад тайнствената завеса на русата хубавица...

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

XL-Тест: Кой комиксов герой си ти?

Моден подиум: Облечи се като любимата си звезда

Любов

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Нещата с гаджето не вървят? Най-добрият/-та ти приятел/-ка не ти говори или трудно преживяваш промените, които настъпват с теб в пубертета? Нашият професионален екип от сексолози очакват твоите въпроси! Пиши ни на: otkroveno@bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията запазва правото си да избира въпросите, на които ще отговори и които ще бъдат публикувани в списанието.

Кино & ТВ

Мирослава Тодорова: „Изразът НЕ МОГА изчезна от речника ми!“
БРАВО се срещна с красивата Мирослава, за да разбере за какво мечтае, на кого е фен самата тя и как прекарва свободното си време!

Чат с Дав Камерън и Камерън Бойс
Ето какво ни разкриха актьорите от „Наследниците 2“ за филма и личния си живот!

„Странни неща“: От А до Я

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: