BRAVO 23/2011

1,70 лв.
Не е налично

Благодарим ти! Не го казваме много често, но пък си го мислим по няколко пъти на ден - страхотно е, че имаме читатели като теб! Поводът да го напишем в представянето на този брой е фактът, че на корицата е Поли Генова, а интервюто с нея е взето от... читател - 12-годишната Симона, чиято мечта беше сбъдната от Поли и БРАВО. Виж резултата в БРАВО 23! Прочети й звездния скенер на един от абсолютните ни любимци напоследък - Райън Гослинг, любопитните факти около "Здрач: Зазоряване" и любовните сравнения между Джъстин и Селена. А после ни пиши - от твоята оценка за този брой зависи съдържанието на следващия!

16 - 29 ноември 2011
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 3 плаката
4 миниплаката
Формат: 21 х 28 см

Благодарим ти! Не го казваме много често, но пък си го мислим по няколко пъти на ден – страхотно е, че имаме читатели като теб! Поводът да го напишем в представянето на този брой е фактът, че на корицата е Поли Генова, а интервюто с нея е взето от... читател – 12-годишната Симона, чиято мечта беше сбъдната от Поли и БРАВО. Виж резултата в БРАВО 23! Прочети й звездния скенер на един от абсолютните ни любимци напоследък – Райън Гослинг, любопитните факти около „Здрач: Зазоряване“ и любовните сравнения между Джъстин и Селена. А после ни пиши – от твоята оценка за този брой зависи съдържанието на следващия!

БРАВО Плакати

* * *
Подарък: 4 миниплаката X Factor

BRAVO BRAVO BRAVO
BRAVO

Новини: Свежи слухове и факти
Mix: Ашли Тисдейл, Кендал Шмидт, Джон (Jedward), Джей МакГинес
 

Новини: Eвропейските награди на МТV, Шакира, Парис Джаксън, Аврил Лавин

LMFAO: Спортните признания на Редфу
Спорт и музика! Пред БРАВО едната половина от LMFAO признава, че преди време в личната му класация тенис ракетата стояла далеч преди микрофона!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

BigBang: Големият взрив
Преди да изберат името BIGBANG, момчетата предлагат Apex, Stump и Diamond. Продуцентът и основател на YG Entertainment Янг Сук обаче решава, че тези имена са прекалено детски.

Джъстин и Селена: Той казва, тя казва
Те са холивудската двойка мечта, но колко добре си пасват всъщност? Докато светът се занимава със слуховете за бащинството на Джъстин, БРАВО се зае да сравни изказванията нa ДжЕлена. Виж резултата!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

X Factor: Поли Генова сбъдна читателска мечта
„Много ви се моля, от цялото си сърце, да сбъднете моята мечта!“ – така завършваше писмото на 12-годишната Симона до БРАВО. Мечтата? Среща с Поли Генова! Поли прие с лъчезарна усмивка, а БРАВО реши да подари на Симона нещо повече – не просто среща с Поли, а истинско интервю. Въпросите тук са от нея, отговорите на Поли – за теб!

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели тениска в подкрепа на БДЗП

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

Плакатът победител от конкурса на Cinema City и БРАВО!

Фотороман: Мис Кукла
Когато Поли среща Бела, решава, че е време да се промени. Но дали под пластовете грим на новия си имидж тя ще успее да запази истинското си Аз?

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Тест: Сериозни ли са намеренията ти в любовта?

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Раян Гослинг: Звезден скенер
„Свободата е такъв подарък!“ казва Райън (31), когато най-сетне се освобождава от училището, детството и игрите до късно... Звучи странно, така е. Но на Гослинг му се играе на една друга площадка... БРАВО сканира едно от любимите лица на Холивуд тази година!

Киноновини: „Тайните служби на Дядо Коледа“, „Цахес“, „Корумпирани ченгета“

„Зазоряване, Част I“: Всичко, което трябва да знаеш преди премиерата!
Какво се случи дотук? Какво ще стане сега? Кои са новите вампири и какво остава скрито? Виж сега!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Плакати:
One Direction, Лейди Гага, Победителят в конкурса „Вампири срещу върколаци“
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 25.11.11.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: