BRAVO 20/2012

1,70 лв.
Не е налично

БРАВО винаги ти казва истината в очите и само понякога ти намига през честните сини очи на някоя лъжкиня. Това май е единственият начин да разбереш за страстите на момичетата като Ашли Бенсън... Иначе с учебната година явно започна и есенното разкрасяване, така че БРАВО насочва фенера си право към екипа от мистериозни професионалисти, виновен за диамантения външен вид на Рияна. Някъде по това време се намесва Лейди Гага, която те приканва да окачиш недостатъците си на сайта й. Знаем, не е лесно да се примириш с тях, гледайки Ванеса Хъджънс или Кейти Пери в този брой... И понеже в момента сигурно вече се питаш какво правят момчетата в този брой - сладурите от One Direction ти отправят предизвикателство, а тези от BIG TIME RUSH издават без какво не могат. Дано и Роб и Кристен да не могат един без друг - прочети за шансовете им. За кураж БРАВО се разрови в любовните архиви и извади няколко двойки, които раздялата е събрала отново.

3 - 16 октомври 2012
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

БРАВО винаги ти казва истината в очите и само понякога ти намига през честните сини очи на някоя лъжкиня. Това май е единственият начин да разбереш за страстите на момичетата като Ашли Бенсън... Иначе с учебната година явно започна и есенното разкрасяване, така че БРАВО насочва фенера си право към екипа от мистериозни професионалисти, виновен за диамантения външен вид на Рияна. Някъде по това време се намесва Лейди Гага, която те приканва да окачиш недостатъците си на сайта й. Знаем, не е лесно да се примириш с тях, гледайки Ванеса Хъджънс или Кейти Пери в този брой... И понеже в момента сигурно вече се питаш какво правят момчетата в този брой – сладурите от One Direction ти отправят предизвикателство, а тези от BIG TIME RUSH издават без какво не могат. Дано и Роб и Кристен да не могат един без друг – прочети за шансовете им. За кураж БРАВО се разрови в любовните архиви и извади няколко двойки, които раздялата е събрала отново.

* * *
От корицата
Ашли Бенсън:
Лъжкиня с амбиции и кожено яке!
Познаваш я. Хана е толкова добра лъжкиня, че едва ли е нужно да повтаря един слух по сто пъти, за да го превърне в истина. Ашли обаче е свикнала да гледа живота право в лицето и наистина мрази интригите!
 

Постове и мода в снимки: Ванеса Хъджънс, Бела Торн, Иан Сомърхолдър, Кат Греъм

Big Time Rush: Зад сцената
Супербандата е на голямо лятно турне, а БРАВО ти разкрива без какво не могат момчетата....

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Рияна: Тайната за перфектния й вид
БРАВО ти разкрива кой се грижи за перфектния вид на Рияна!

I Love K-POP, Част XVIII: CNBlue
Наричат ги „вторите FTIsland“ заради приликата в стила. Но има ли значение, след като продуцентът на Селин Дион, Роби Уилямс и Spice Girls е вдъхновен от тези четири хлапета? CN (от Code Name) явно е новото кодово име на успеха, а Blue е абревиатура от прякорите на членовете на бандата: Burning, Lovely, Untouchable и Emotional (Горящия, Прекрасния, Недосегаемия и Емоционалния)!

BRAVO Музика

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели 4GB USB флаш памет „Safari“ слонче!

Бионсе: Фаворитите на звездата

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

ON!Fest 2012: Твоят начин на живот
Първият фестивал в България, успял да синтезира най-интересното от съвременното градско изкуство и лайфстайл, се проведе от 21 до 24 септември в София. Музика, танци, графити, паркур, игри, технологии, японска култура, екстремни спортове – и това са само някои от причините през уикенда метрото до Inter Expo Center да бе препълнено с тийнове още от ранни зори...

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Тест: По какъв тип танци си падаш?

Фотороман: Кавга между близначки
Софи и Нина са близначки, но всъщност са съвсем различни. Софи е срамежлива, а пък Нина си пада по купоните. Затова Софи моли Нина да й покаже как да се сближи с момчето на мечтите й – Даниел...

Стил: Тяло мечта!
Мечтаеш си да имаш по-слаби крака, по-големи гърди или плоско коремче? Не си сам/сама! Почти всеки има местенце по тялото си, което не харесва особено. „Дефектите” могат да се коригират с правилния спорт или... с точния избор на дрехи. БРАВО ти показва как да се доближиш до своята фигура мечта!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

 

Робърт и Кристен: Втори шанс за любовта им?
Понякога една връзка има нужда от време, за да стане още по-силна!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Замбезия“, „Пъзел“

Плакати:
Тейлър Суифт, Стелияна, The Big Bang Theory, Red Hot Chili Peppers
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 12.10.12.
Анита Красимирова Георгиева 09/10/2012

Здравейте списание БРАВО! Знам че може би ще ви помоля нещо невъзможно, но все пак да ви помоля! Първо списанието е най-доброто в България особено като започнахте да пускате плакати на 1D! Е май разблрахте за какво ще ви помоля! Да точно така близо 20 000 българи чакат плакати на 1D в Браво! Пише го навсякъде не си го измислям!!! Във фен страници във различни сайтове! Моля да вземете предложението ми под внимание! Поръчките ще ви се одвоят а купувачите ще нарастнат!!! Обещавам Ви!!

miminceto1 mangarova 11/10/2012

Здравей списание БРАВО.Аз лично много харесвам вашето списание особено статийте за Джъстин Бийбър и Рияна аз лично си взимам всеки брой, защото обожавам вашите плакати и статий и за това реших да ви питам дали ще може да пуснете плакат на Джъстин Бийбър и Рияна.

Добавяне на коментар:
spacer