BRAVO 19/2017

1,99 лв.
Не е налично

БРАВО 19 ще те срещне със звездите Биби Рекса, Деми Ловато, Ники Минаж, Шон Мендес, Луиза Джонсън, Карол Севиля, Imagine Dragons, Мино Караджов, Томас Дохърти и много други! Очакват те нови статии в любимите ти рубрики от списанието! Плакатите в броя са на БЕЛА ТОРН, ДАВ КАМЕРЪН & БУ БУ, ВАЛЕНТИНА ЗЕНЕРЕ, ЛУСИ ХЕЙЛ, КАМИЛА КАБЕЛО, БЛИЗНАЦИТЕ ДОЛАН.

16 – 29 септември
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през събота)
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

Звезден стил: Биби Рекса, Деми Ловато, Ники Минаж, Шон Мендес

Луиза Джонсън: „За първи път фенове се разплакаха пред мен в България!“
Най-младата победителка в X Factor Великобритания – Луиза Джонсън, бе у нас за два дни като помощник в Къщата на съдиите. Какви са впечатленията на 19-годишната певица от България, коя е най-странната молба от фен, която е получавала, и какви приложения на телефона си ползва, научи от самата нея!

Карол Севиля: „Мечтая за дует със Селена Гомес!“
Ето че дойде време и за втори сезон на любимия на милиони фенове сериал „Аз съм Луна“. БРАВО, естествено, се срещна със звездата на ситкома, за да ти разкрие всички подробности!

Imagine Dragons: „Някои звезди са пълни откачалки!“
След едногодишна пауза Imagine Dragons са готови с нов албум! БРАВО разбра защо са имали спешна нужда от почивка...

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

XL-Тест: Кое Insta-кученце е сродната ти душа?

Бъди във форма: Планкове за перфектно тяло

5 признака, че се нуждаеш от още ваканция

Моден подиум: Облечи се като любимата си звезда
Искаш да блестиш като звезда? БРАВО ти показва как да се облечеш като твоите любимци и откъде може да намериш дрехи, също като техните...

Любов

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Нещата с гаджето не вървят? Най-добрият/-та ти приятел/-ка не ти говори или трудно преживяваш промените, които настъпват с теб в пубертета? Нашият професионален екип от сексолози очакват твоите въпроси! Пиши ни на: otkroveno@bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията запазва правото си да избира въпросите, на които ще отговори и които ще бъдат публикувани в списанието.

Любов в социалните мрежи
БРАВО те съветва как да подходиш, кои ситуации са опасни и какво не трябва да допускаш да се случва!

Кино и TV

20 Факта за Мино Караджов
Познаваш го като Мишо от хитовия „Не така, брат“. На 6-ти септември се завъртя пети сезон на уеб сериала, а БРАВО бърза да ти разкрие любопитни факти за един съвсем нов Мино, който за пет месеца свали цели 32 килограма!

Томас Дохърти е тройна заплаха за колегите си от „Наследниците 2“
Познаваш Томас (22) от сериала по Дисни Ченъл „The Lodge“. А в „Наследниците 2“ той играе сина на Капитан Хук. Сериалът, разбира се, е изпълнен с песни и танци и любими актьори! БРАВО разбра как шотландският актьор е получил уникалната роля лично от него!

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: