BRAVO 12/2010

1,70 лв.
Не е налично

В първата седмица от Световното по футбол, футболът е само една от темите, които ще намериш в БРАВО 12! На корицата дебютира Лена, победителката в "Евровизия", която успя да си спечели хиляди фенове през последните месеци. В броя ще се срещнеш и с други всеобщи любимци - близнаците Спраус и Джейк Джиленхал, Metallica и Rammstein, Кристина Агилера. В новото БРАВО те очакват още - специални интервюта със Стефани Майър и Ванеса Хъджънс, парти съвети от Кеша и поглед отблизо към двама сексапилни "убийци" от големия екран. А към четирите традиционни плаката този път ще получиш и още един - възпоменателен плакат на Майкъл Джексън. На 25 юни се навършва една година от смъртта на Краля.

16 - 29 юни 2010
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см
В първата седмица от Световното по футбол, футболът е само една от темите, които ще намериш в БРАВО 12! На корицата дебютира Лена, победителката в „Евровизия“, която успя да си спечели хиляди фенове през последните месеци. В броя ще се срещнеш и с други всеобщи любимци – близнаците Спраус и Джейк Джиленхал, Metallica и Rammstein, Кристина Агилера. В новото БРАВО те очакват още – специални интервюта със Стефани Майър и Ванеса Хъджънс, парти съвети от Кеша и поглед отблизо към двама сексапилни „убийци“ от големия екран. А към четирите традиционни плаката този път ще получиш и още един – възпоменателен плакат на Майкъл Джексън. На 25 юни се навършва една година от смъртта на Краля.

Новини: Свежи слухове и факти 
Mix: Нина Добрев, Джъстин Тимбърлейк, Бионсе
 

Новини: БГ феновете на Tokio Hotel, Jonas Brothers, Street Dance, MTV Movie Awards

Лена Майер-Ландрут: Новата любимка на Европа

Rammstein & Metallica: Факти преди концерта?

На 22 и 23 юни София ще бъде разтърсена от най-тежките имена в тежката музика. Подготви се с по 5 любопитни факта за хедлайнерите на двете вечери от фестивала и ги използвай по предназначение преди началото на концерта, или с други думи – шашни приятелите си със знания!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Кристина Агилера: От А до Я

На 8 юни излезе дългоочакваният й нов албум Bionic . Каква по-добра причина да си припомниш най-важните факти за Кристина – от А до Я.

Ванеса Хъджънс: Готова на всичко за Ашли

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Ванеса разкрива сладките тайни на едно истинско приятелство!

Кеша: Парти съветите на звездата

Специален плакат: 1 година без Майкъл!

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели всезнаеща игра!

 

Отгатни: Игри, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Тема: Любопитки като за Световно

BRAVO Живот

През следващия един месец Земята няма да е просто неправилна сфера, ще е футболна топка. Подготви се с фактите за първенството на FIFA! Нищо, че България не участва.

Тест: Обичаш ли да си сам,или държиш да имаш връзка?

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 
Откровено: Можеш да попиташ всичко!

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

 

Стефани Майър: За Бри Танър и „Затъмнение“

BRAVO КиноBRAVO Кино

„В „Затъмнение“ има най-много събития, които се случват далеч от погледа на Бела“ – казва Стефани Майър (36). Днес авторката ти дава шанс да ги изживееш – през погледа на Бри Танър. Виж какво разказва Стефани за своята нова книга в интервю, специално предоставено на „Егмонт България“...

Катрин&Аштън: Убийствено секси

Джейк Джиленхал: „Търся голямата любов!“

Дилан и Кол Спраус: Край на „Зак и Коди“!

Киноновини: „Играта на играчките 3“, „А-отборът“

Плакати:
Green Day, Робърт Патинсън, Тейлър Момсен, Camp Rock
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 25.06.10.
Ivelina Dimitrowa Gradewa 18/06/2010

Скапо списание Браво..Вике сте ми любимото списание...секи брой го имам..Но ако може следва6тото списание да има не6то за Джъстин Бийбър или страница само за него..ии ако знаете кога ще идва в Българя да го напишете в броя ще сма ви много благодарна..! Ивелина

Anita Pencheva 23/06/2010

Скъпо списание, имам всеки брой от началото на 2008 година! Много бих искала в следващия брой да пуснете постерче на Alexandros Tzorvas или на целия национален отбор на Гърция... Благодаря предварипелно!

valeska Ggoo 24/06/2010

Мило списание BRAVO, от началото на тази година сабирам това списание и бих искала да ви помоля да писнете малко плакати на "Здрач" с всички герои във филма благодаря предваритело. П.П. Знам че сегашният брой имаше плакат, но просто ако може да е със всички участници в филмите

Teodora Zlateva 01/07/2010

Аз съм Теодора на 14г - Здрасти , браво от одавна чета вашето списание и много ми харесва искам да задам един въпрос за четателите и за вас .... Имам си гадже близо от 6 месеца но лошото е, че сега той излиза само с неговите приятели и това ме дразни дори и една дума не можем да си кажем какво да правя

Добавяне на коментар: