BRAVO 11/2010

1,70 лв.
Не е налично

"Първо е "Кой е Джейк Джиленхал?", после идва "Намерете ми Джейк Джиленхал", а след това "Намерете ми някой, който прилича на Джейк Джиленхал" - така самият Джейк (29) определя фазите на известността в Холивуд. И макар преди време да твърдеше, че се намира някъде между първите две, след "Принцът на Персия" определено се е придвижил между втората и третата фаза. Добра причина да е на корицата на БРАВО. Освен Джейк брой 11 ще те срещне още с Давид Гета и Адам Ламбърт, Шерил Кол и Лена, Нина Добрев, момчетата от "Свръхестествено" и рокерите от Bullet For My Valentine. В БРАВО 11 ще откриеш още - звездни съвети за страхотна форма, последните новини от българската музикална сцена и един суперзабавен Hotlist. Приятно четене!

2 - 15 юни 2010
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см
„Първо е „Кой е Джейк Джиленхал?“, после идва „Намерете ми Джейк Джиленхал“, а след това „Намерете ми някой, който прилича на Джейк Джиленхал“ – така самият Джейк (29) определя фазите на известността в Холивуд. И макар преди време да твърдеше, че се намира някъде между първите две, след „Принцът на Персия“ определено се е придвижил между втората и третата фаза. Добра причина да е на корицата на БРАВО. Освен Джейк брой 11 ще те срещне още с Давид Гета и Адам Ламбърт, Шерил Кол и Лена, Нина Добрев, момчетата от „Свръхестествено“ и рокерите от Bullet For My Valentine. В БРАВО 11 ще откриеш още – звездни съвети за страхотна форма, последните новини от българската музикална сцена и един суперзабавен Hotlist. Приятно четене!

Новини: Свежи слухове и факти
Mix: Аманда Байнс, Анди от Morandi
 

Новини: Джъстин Бийбър, Деми и Джо, „Сексът и градът“, Дженифър Гарнър, Дейвид Бекъм

Лил Уейн: Истории от затвора

Bullet For My Valentine: Право в тройката

BRAVO Музика

Bullet For My Valentine най-после отново щурмуват класациите!

Адам Ламбърт: Най-важното нещо

Давид Гета: Интервю с ди-джея

Звезден скенер: Шерил Кол

BRAVO Музика
BRAVO Музика

Отдавна не й трябва парашут, защото е здраво стъпила на върха и не смята скоро да мърда оттам! БРАВО слага ръкавиците и отваря едно наистина звездно досие...

„Ъпсурт“, Сантра и Кристо, D2, Мона: Раздвижване на БГ сцената

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели саундтрака на „Затъмнение“!

 

Отгатни: Игри, загадки, вицове

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

SMS Aнкета: БРАВО иска твоето мнение!

SMS Анкета

Кои се любимите ти изпълнители, групи и сериали? Кои рубрики харесваш най-много в списанието? От твоя глас зависи как ще изглежда БРАВО и кои ще са звездите, които най-често ще намират място на неговите страници! Гласувай – така не само ще осигуриш предимство на твоите лични фаворити, а и ще имаш шанс да спечелиш страхотна наградa - MP3 плейър с 4GB Flash памет и радио!

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

Тема: Тяло като на звездите

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Неслучайно той е рекламно лице на някои от най-известните модни марки. Келан Лутц (25) изглежда страхотно. БРАВО ти издава фитнес тайните на супервампира!

Тест: Лесно ли е да те спечелят?

 
Откровено: Можеш да попиташ всичко!

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

 

Ванеса Хъджънс: Чудовищен флирт

BRAVO Кино

Каква двойка! Новият филм на Ванеса Хъджънс (21) е модерна адаптация на класическата история за Красавицата и Звяра.

Джейк Джиленхал: Принцът на Холивуд

„Дневниците на вампира“& „Свръхестествено“: Какво следва?

BRAVO Кино

Ако има някакъв минус внастъпването на лятото, той със сигурност е за любителите на телевизионни сериали. По традиция краят на един телевизионен сезон настъпва през май, а следващият идва чак през есента. Малко успокоение е, че програмата се обявява предварително. БРАВО ти разкрива какво да очакваш от новите серии на два от най-любимите ти сериали!

„Клюкарката“ - Какво следва?

В броя ти обещахме, че тук ще откриеш допълнителна информация и за друг любим сериал – „Клюкарката“. Внимание - предишният сезон не е излъчван в България. Ако искаш да се предпазиш от спойлери, не чети по-нататък!

Киноновини: „План „Б“, „Мармадюк“

Плакати:
Papa Roach, "Принцът на Персия", Paramore, "Сексът и градът 2"
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 11.06.10.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: