Мрежата на Алис

19,90 лв.

История за смелост, изкупление и две жени, тръгнали по следите на една мистерия

1947. Американската колежанка Шарли Сенклер е бременна, неомъжена и на път да бъде изхвърлена от порядъчното си семейство. Когато родителите ѝ я изпращат в Европа, за да се погрижи за своя Малък Проблем, тя вижда това като възможност да открие какво се е случило с нейната любима братовчедка Роз, изчезнала във Франция по време на войната.

1915. Ив Гардинър гори от нетърпение да се впусне в битка срещу германците и неочаквано получава своя шанс, когато англичаните я вербуват за техен шпионин. Изпратена в окупираната от германците Франция, тя става част от обширна мрежа от тайни агенти, които действат под носа на врага.

Трийсет години по-късно Ив прекарва дните си в пълна изолация, давейки разочарованието си в алкохол, докато Шарли не се появява на прага ѝ, за да поиска нейната помощ.

 Автор
Кейт Куин
 Импринт
 Анишър
 Жанр
 Исторически роман
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 544
 ISBN/Баркод
 9789542723172
Склад: В наличност

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Джеймс Патерсън е лауреат на Литературната награда за изключителни заслуги към американската литературна общност, която се връчва от Националната фондация за книгата. Държи рекорда на Гинес за най-много бестселъри в класацията на „Ню Йорк Таймс“, а продажбите на творбите му в световен мащаб надвишават 375 милиона екземпляра. Неуморен застъпник на силата на книгите и четенето, Патерсън създава импринт за нови детски книги – „ДЖИМИ Патерсън“, чиято мисия е обобщена от думите му: „Искаме всяко дете, което прочете книга на „ДЖИМИ“, да каже: „Искам и следващата книга, моля“. Дарил е повече от един милион заглавия на ученици и военни и финансира над четиристотин стипендии за допълнително образование на учители в двайсет и четири колежа и университети. Дарил е и няколко милиона книги на независими книжарници и училищни библиотеки. Патерсън инвестира приходите от продажбите на издания с логото на импринта „ДЖИМИ Патерсън“ в инициативи за насърчаване на четенето.

Макс Дилало е романист, драматург и сценарист. Живее в Лос Анджелис.