3: Възпламени ме

14,90 лв.
Не е налично

Съдбата на Пункт Омега е неясна. Всички, за които някога Джулиет е милеела, може вече да са мъртви. Войната може да приключи, преди да е започнала.

Джулиет е единствената, която стои на пътя на Възобновителите. Тя знае, че ако трябва да оцелее, то те трябва да загинат.

Но, за да се пребори с Възобновителите и мъжа, който почти я уби, младата жена трябва да потърси помощта на последния човек, на когото някога е мислила, че ще може да се довери - Уорнър. И докато дават всичко от себе си, за да победят врага, Джулиет ще открие, че нещата, които е мислила, че знае за Уорнър, способностите си и дори Адам, са били лъжа.

 Автор
 Тахере Мафи
 Тип
 Антиутопии
 Поредица
 Разбий ме
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 368 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542714736

След унищожението на Пункт Омега Джулиет не знае дали нейните приятели и Адам са живи. Войната може да е приключила, преди да започне. Но това няма да спре младата жена да се опита да победи Възобновителите веднъж завинаги. За да направи това, тя ще трябва да потърси помощ от Уорнър, красивия командир на Сектор 45. Последният човек, за когото някога е мислила, че ще може да се довери. И този, спасил живота ѝ. Той обещава да помогне на Джулиет да овладее силите си и да спаси умиращия ѝ свят… но това не е всичко, което иска от нея. И докато двамата дават всичко от себе си, за да победят врага, Джулиет ще открие, че нещата, които е мислила, че знае за Уорнър, способностите си и дори Адам, са били лъжа.

* * *

Отзивите

Трилогията „Разбий ме” се издава в над 25 държави, като с появата си на български печели любовта на феновете у нас. Огромният успех на романите не остава скрит на филмовите продуценти и правата за екранизацията са закупени от 20th Century Fox.

Запознайте се с част от отзивите за първите две книги:

„Разбий ме” е един от онези динамични романи, в които всичко просто се случва. Бързо и интензивно, оставя без дъх.”
azcheta.com

„Изключителна комбинация между екшън и романтика, първият роман на Тахере Мафи е вълнуващо начало на една поредица с точните съставки за пристрастяващо четиво: действие, което се развива изключително бързо и те кара да препускаш по страниците, безброй много неотговорени въпроси и мистерии, герои с неясно минало и съмнителна мотивация, както и любопитен стил на писане.”
abookwormdragon.blogspot.com

„Разнищи ме” е перфектното продължение на „Разбий ме”. Държи те под напрежение през цялото време, запознава те с нови интересни и забавни персонажи, главните герои се развиват и стават по-силни, стилът на писане на авторката те омайва и те държи здраво в ръцете си до края на книгата. А след като всичко свърши, ти искаш още.”
zineti.blogspot.com

„Разнищи ме” (…) е вълнуваща, разбиваща и чувствена. Но не е и типична „втора книга”. Тази тук подготвя. Полага основите за незабравим финал с привкус от всяко чувство, което може да се изпита, четейки редовете на Тахере Мафи.”
stormy-garden.blogspot.com

* * *

Тахере Мафи е авторът на суперуспешната трилогия „Разбий ме”. Родена и отраснала в малък град в Кънектикът, днес живее в Калифорния. Когато няма нищо за четене подръка, чете опаковки на бонбони, купони и стари рецепти. Може да я посетите онлайн на taherehbooks.com или да я последвате в twitter @TaherehMafi

 

"Тахере Мафи за пореден път ме убеждава, че знае как да използва думите, че да ги накара да звучат като песен. Тя успява...

Posted by Егмонт Тийн on Tuesday, June 16, 2015
Каролина Р. Кралева 09/11/2015

Другите три книги ще се превеждат ли? Destroy Me (2012) Fracture Me (2013) Unite Me (2014)

Александра Д.Донева 17/02/2016

А дали ще се превеждат останалите 3 книги ? Защото са продължение на останалите книги и ще бъде интересно да се прочетат

Любомира М. Данаилова 11/08/2016

Ще превеждате ли останалите книги?? Защото има огромен интерес към тази поредица.

Егмонт България 15/08/2016

Здравейте, споменатите по-горе заглавия са е-новели и не планираме тяхното издаване. Поздрави!

Стели С. Симеонова 13/09/2016

Книгите от триологията са чудесни и се надявам, някой друг да купи правата за превеждането на останалите книги, щом Вие не сте го планирали. Определено ще се радвам да ги чета на български.

Дарина Хр. Иваова 28/04/2017

Здравейте, авторката съобщи, че през 2018 година ще излезе четвърта книга. Мислите ли да я преведете.

Егмонт 02/05/2017

Здравей, Дарина, благодарим ти за проявения интерес! Ще обявим решението си в тази връзка на малко по-късен етап, така че те съветваме да следиш профилите ни в социалните мрежи за новини. Поздрави!

Добавяне на коментар: