BRAVO Хари Потър - Юли 2007

1,70 лв.
Не е налично

юли.07

Юли 2007
Специален брой на БРАВО
Обем на броя:
16 страници + плакати
Формат: 21 х 28 см

Най-важното за Хари Потър и орденът на Феникса


Най-дългата книга за младия магьосник е превърната в най- краткия филм досега! А това означава, че екшънът, напрежението, страхът и романтиката са сгъстени така, че ти спират дъха.

Датата е 13 декември

Седмата книга за Хари Потър ще излезе на български език на 13-ти, магическата дата, на която и предходните шест книги достигнаха до своите читатели. Месецът е декември – точно както бе и с "Хари Потър и Нечистокръвния принц".

9 причини да обичаш Рупърт ГринтТой е чаровен, забавен и естествен. Наскоро си купи микробус за сладолед, просто защото „винаги е харесвал сладоледената индустрия“. БРАВО ти дава още 9 причини да обичаш Рупърт Гринт (18)!

Вещи(ци) в занаята


В "Хари Потър и орденът на Феникса" те играят три вещици с необикновена дарба и важно значение. И макар да нямат голям опит в киното, определено вече са вещи в занаята. БРАВО ти представя Бони, Евана и Наталия!

Даниел Радклиф 6 години по-късно


7 е магическото число за Хари Потър – 7 са книгите,
7 (вероятно) ще са хоркруксите, 7-ми е месецът, в който излиза 7-ят роман на английски език и 5-ят филм за магьосника. Седма поред е и годината, в която Даниел Радклиф ще влезе в ролята на Хари. БРАВО ти разкрива какво се промени от 2001 до днес!

Ема Уотсън от А до Я:


Наскоро тя бе избрана от англичаните за тяхна посланичка по света, изпреварвайки в нетрадиционната класация далеч по-опитни актриси като Кийра Найтли например. БРАВО ти представя Ема Уотсън (17) от А да Я!

3 максиплаката:
Ема Уотсън, Даниел Радклиф, Рупърт Гринт
Плакат BRAVO

Плакат BRAVO

Плакат BRAVO

4 плаката: Семейство Уизли, Чо Чан, Нимфадора Тонкс, Драко Малфой
Плакат BRAVOПлакат BRAVO

Плакат BRAVO

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer