BRAVO 7/2012

1,70 лв.
Не е налично

Ако месеците имаха цвят, за април той щеше да е синьо - не само заради пролетните дъждове, а и заради синята коса на Кейти върху корицата на първия априлски брой на БРАВО. БРАВО 7 излиза в сряда и освен любовен поглед към войната на мис Пери, ще те срещне и с момчетата от MBLAQ, физиономиите на Тодор от "Седем часа разлика" и татуировките на Адам Ламбърт.По априлски пролетна е и темата на броя, която ще ти разкрие упражнения за него и за нея като част от проекта "Фигура мечта". А за да не се фиксираш твърде много върху външния си вид - прочети специалното интервю с Иън Сомърхолдър, който разкрива нови стандарти за сексапил. Секси са и тоалетите на звездите, които традиционно ти представяме на страница 4-5. Тяхната цел в случая обаче е съвсем различна - да те вдъхновят за голямото боядисване на Великденски яйца! Всъщност, погледнато от тази гледна точка, те очаква един много шарен април. Започни го с БРАВО 7!

4 - 17 април 2012
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Ако месеците имаха цвят, за април той щеше да е синьо – не само заради пролетните дъждове, а и заради синята коса на Кейти върху корицата на първия априлски брой на БРАВО. БРАВО 7 излиза в сряда и освен любовен поглед към войната на мис Пери, ще те срещне и с момчетата от MBLAQ, физиономиите на Тодор от „Седем часа разлика“ и татуировките на Адам Ламбърт.

По априлски пролетна е и темата на броя, която ще ти разкрие упражнения за него и за нея като част от проекта „Фигура мечта“. А за да не се фиксираш твърде много върху външния си вид – прочети специалното интервю с Иън Сомърхолдър, който разкрива нови стандарти за сексапил. Секси са и тоалетите на звездите, които традиционно  ти представяме на страница 4-5. Тяхната цел в случая обаче е съвсем различна – да те вдъхновят за голямото боядисване на Великденски яйца! Всъщност, погледнато от тази гледна точка, те очаква един много шарен април. Започни го с БРАВО 7!

* * *
От корицата
Кейти Пери: Любов по време на война
В новия си клип Кейти Пери разказва история, която много прилича на тази от нейния личен живот!
 

Като писани яйца: Ема Уотсън, Зоуи Салдана, София Буш, Ники Минаж, Алисън Ханигън, Кеша
Боядисване с цветен пясък и люспи от лук, декориране с ориз, восък, ядки и дантела – начините да украсиш великденските яйца са много! Преди да запретнеш ръкави обаче, БРАВО ти предлага няколко... мостри. Виж тоалетите на звездите и се вдъхнови за голямото боядисване!

VIP Тweet: Бритни, Хилъри, Сий Ло, Джеси, Гага

Робърт, Коди, Хайден, Диана, Ариана, Бруно: Братята и сестрите на звездите
Какви са твоите любимци в реалния живот? Научи от техните братя и сестри!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Адам Ламбърт: Значението на неговите татуировки
Любимецът ти разкрива какво означава мастилото по него и какво още смята да добави към своите татуировки...

I Love K-POP, Част V: MBLAQ
Какво ги събира? Като изключим ментора им – непреодолимото желание да експериментират. А може би дори и това, че са от една кръвна група. Не само в преносен смисъл...

BRAVO Музика

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели тениска с любима звезда!

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Фотороман: Какво искат момичетата
Пат не се справя много добре с нежния пол и няма никакъв шанс да спечели своето момиче мечта – Мона. Но тогава се случва нещо, което тотално променя нещата...

Тест: Кой герой от „Как се запознах с майка ви“ си ти?

Тема: Проект „Фигура мечта“
Нямаш време за спорт? Стига оправдания! БРАВО ти показва няколко фитнес упражнения, които можеш да правиш вкъщи!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Хороскоп: Личният ти астро календар

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

 

Иън Сомърхолдър: „Силните жени са ми слабост!“
Страхотна фигура? Секси дрешки? Всичко това е без значение! Само в БРАВО звездата от „Дневниците на вампира“ Иън издава какво е секси за него!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Тодор от 7 часа разлика: Ловко мълчание
В „7 часа разлика“ и на Тео, и на Мая им се наложи да помълчат... Е, този път Тодор няма превръзка на устата, но отново е заложник. Спокойно, спокойно – не на Распутин, а на БРАВО и едно интервю без думи!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Пиратите! Банда неудачници“, „Титаник 3D“, „Проектът Х“

Фаворитите на Дженифър Лорънс

Плакати:
Еминем, Джъстин Бийбър, „Игрите на глада“, Пинк
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 12.04.12.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer