BRAVO 24/2012

1,70 лв.
Не е налично

Всеки край е и ново начало! Сега, след като "Здрач" сагата свърши (макар че Дакота Фанинг тъкмо всели кестеняв здрач в косата си), можеш да се насладиш на сладката носталгия по филма заедно с Кристен, Роб и Тейлър. Може да се каже, че краят на вампирската поредица съвпадна с първия концерт на Дженифър Лопес у нас. В случай че не си имал/-а честта да присъстваш, БРАВО ти разказва за фурора в препълнената зала "Армеец"... Окей, ако си здрачохолик, сигурно изпитваш абстиненция. Но помни: хубавите филми предшестват още по-вълнуващи истории! Когато приключи поредицата Хари Потър, едва ли можеше да си представиш Ема Уотсън в друга роля, освен като Хармаяни, нали? Е, днес Ема се вълнува много повече от героинята си в "Предимствата на шушумигата". С екранния й партньор, Логан Лерман, разказват за ученическите си години и своите тийн идоли. Ако твоят е Джъстин, внимавай много, защото в този брой на БРАВО Джей Би споделя секретните си модни тайни! Научи от кого черпи вдъхновение Бийбър и защо любимата му Сел и Тейлър Суифт са толкова близки... А сега БРАВО намига на "кейпопърите" с Рейн. Лъжкините пък поздравява с Джанел Париш.

28 ноември - 11 декември 2012
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Всеки край е и ново начало! Сега, след като „Здрач“ сагата свърши (макар че Дакота Фанинг тъкмо всели кестеняв здрач в косата си), можеш да се насладиш на сладката носталгия по филма заедно с Кристен, Роб и Тейлър. Може да се каже, че краят на вампирската поредица съвпадна с първия концерт на Дженифър Лопес у нас. В случай че не си имал/-а честта да присъстваш, БРАВО ти разказва за фурора в препълнената зала „Армеец“...

Окей, ако си здрачохолик, сигурно изпитваш абстиненция. Но помни: хубавите филми предшестват още по-вълнуващи истории! Когато приключи поредицата Хари Потър, едва ли можеше да си представиш Ема Уотсън в друга роля, освен като Хармаяни, нали? Е, днес Ема се вълнува много повече от героинята си в „Предимствата на шушумигата“. С екранния й партньор, Логан Лерман, разказват за ученическите си години и своите тийн идоли. Ако твоят е Джъстин, внимавай много, защото в този брой на БРАВО Джей Би споделя секретните си модни тайни! Научи от кого черпи вдъхновение Бийбър и защо любимата му Сел и Тейлър Суифт са толкова близки... А сега БРАВО намига на „кейпопърите“ с Рейн. Лъжкините пък поздравява с Джанел Париш.

* * *
От корицата
„Здрач: Зазоряване – Част 2“:
Последното приключение!
Те са тук за последен път! Звездите от „Здрач“ в интервю за БРАВО.
 

Постове в мода и снимки: Рияна, Кейти Пери, Ники Минаж, Little Mix

Тейлър Суифт: „Селена е винаги до мен!“
Сладураната разкрива защо Сел е толкова специална за нея...

Джей Ло: Бляскъв фурор

Ема Уотсън и Логан Лерман: „Няма нищо страшно в това да си различен!“
Винаги е по-лесно, ако имаш добри приятели. Същото правило важи и за звездите от „Предимствата на шушумигата“...

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Джъстин Бийбър: Модни съвети
Само В БРАВО: модните тайни на Джъстин

BRAVO МузикаBRAVO Музика

I Love K-POP, Част XXII: Рейн
Той е певец, актьор, танцьор, модел, дизайнер, продуцент и бизнесмен. Мислиш, че това е всичко? Чуй това: подвизава се и като фотограф... Как го прави ли? Просто има шесто чувство!

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели еко портмоне от рециклирана хартия

Шер Лойд: Звезден тест

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Тест: Кой е твоят талант?
Плюс: Изпитваш ли ревност?

Фотороман: Подлият план
Най-накрая Ивайло кани Ани на среща! Тя е толкова щастлива, че не забелязва ревността на Соня...

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Хороскоп: Личният ти астрокалендар
 
Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Малки сладки лъжкини, Част V: Джанел Париш
Тя тръгва на уроци по пиано, преди да тръгне на училище. А славата й хвърля око още в Хавай, когато Джанел се абонира за първото място в различни местни конкурси за таланти. Скоро обаче тази потайна лъжкиня доказва на света, че сърцето й съвсем не е тясно за него!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Тежка категория“, „Чудната петорка“, „Арго“

Плакати:
Виктория Джъстис, Big Time Rush, Карли Рей Джепсън, Конър Мейнaрд
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 07.12.12.
Tuti Fruti 28/11/2012

Къде пише кой печели саундтрака на Здрач от СМС класацията? :) Пише, че се проверява на този сайт...

Добавяне на коментар: