BRAVO 2/2019

1,99 лв.
Не е налично

В БРАВО 2 ще намериш ексклузивно интервю с Емил Конрад, който ще ти разкрие всичко за новата си автобиографична книга "Иронията на живота ми", която излиза до броени дни! Тита и Боро Първи ще ти разкажат как създадоха "Задната седалка", ЕVA споделя тайни за гаджетата си и ученическите си години, а Маркус & Мартинус коментират снимките си в Instagram. Шон Мендес и Дуа Липа ще ти разкрият как стигнаха до върха, ще те запознаем и с новата гореща бойбанда RoadTrip! Не пропускай да разбереш и кои ще са най-яките филми през 2019! ПЛАКАТИТЕ СА НА: CNCO, SEVENTEEN, MOMOLAND, СТЪКЛЕНИЯ, КРИСТЕН ХАНЧЪР и КЕЙ ДЖЕЙ АПА!

16 февруари - 16 март 2019
Списание БРАВО
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

Тита & Боро Първи: „До последно не знаехме как ще се казва парчето!“
Няма как да не си чул/-а новия им хит „Задната седалка“! БРАВО побърза да се срещне с Тита (19) и Боро Първи, за да разбере всички подробности около парчето...

Забавните истории зад снимките на Маркус & Мартинус в Instagram
Първият договор със звукозаписна компания, подаръци от феновете, размотаване с Лиза и Лена, какво се крие зад постовете на Маркус и Мартинус? Разкриха ни лично звездите в ексклузивното интервю, което дадоха за БРАВО!

Емил Конрад: „Всички хора, споменати в книгата, са с истинските си имена!“
Петата книга на Емил Конрад, „Иронията на живота ми“, излиза до броени дни, а БРАВО се срещна с ютубъра, за да научи ексклузивно какво можем да очакваме от нея.

Раздели, сълзи и любовна мъка: Ариана Гранде издаде нов албум

Започва приключението RoadTrip!

Шон Мендес: „Несигурността поражда страх!“

EVA: „Преди бях ревнива и това ме побъркваше!“
На колко години си е хванала гадже EVA за първи път, кои са момчетата от новия й клип и каква изненада ти готви в края на май? БРАВО научи всичко това за теб!

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

Моден подиум: Блести като звездите!

Помощ, пъпки! 10 ефикасни съвета за чиста кожа!

XL-Тест: Кой ден от седмицата си?

Кино и ТВ

Всичко, което трябва да знаеш за втори сезон на „Стар Трек: Дискавъри“!
Благодарение на „Стар Трек: Дискавъри“ през 2017, след 12-годишна пауза, на екран се завърна легендарната космическа сага. Първи сезон на сериала пожъна нечуван успех. От 18 януари по Netflix започнаха новите серии от втори сезон. Актьорите в него Соника Мартин-Грийн и Шазад Латиф дадоха специално интервю за БРАВО и ни разкриха подробности от кухнята на продукцията.

Не пропускай: Филмите на 2019!
Екшън, смях и забавление: БРАВО ти дава информация за най-яките кинопродукции през новата година!

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: