BRAVO 13/2011

1,70 лв.
Не е налично

Ако приемем, че очите на приятелите ни са най-съвършеното огледало, то Еминем е просто едно добро момче, което отново го раздава малко... "цапнат в устата". Така поне твърди старият му приятел Ройс Дъ Файф Найн за Злия и за новия им съвместен проект. А феновете на Бритни отразяват нея и концертите й от Femme Fatale ето така "... тя е по-добра отвсякога!" Щом разгледаш новия брой, ще се убедиш, че и звездите на премиерата на "Колите" не светят с отразена светлина. И след като стана дума за огледала (безспорен елемент от всеки себеуважаващ се филм на ужасите), искаш ли да знаеш последните тайни на Лейди Гага? Малко са призрачни, но 26-те любопитни факта за Бела Торн ще ти "оправят вкуса". Както и любопитките около един лееееко урочасан фест. Elevation!

29 юни - 12 юли 2011
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Ако приемем, че очите на приятелите ни са най-съвършеното огледало, то Еминем е просто едно добро момче, което отново го раздава малко... „цапнат в устата“. Така поне твърди старият му приятел Ройс Дъ Файф Найн за Злия и за новия им съвместен проект. А феновете на Бритни отразяват нея и концертите й от Femme Fatale ето така „... тя е по-добра отвсякога!“ Щом разгледаш новия брой, ще се убедиш, че и звездите на премиерата на „Колите“ не светят с отразена светлина. И след като стана дума за огледала (безспорен елемент от всеки себеуважаващ се филм на ужасите), искаш ли да знаеш последните тайни на Лейди Гага? Малко са призрачни, но 26-те любопитни факта за Бела Торн ще ти „оправят вкуса“. Както и любопитките около един лееееко урочасан фест. Elevation!

* * *
Новини: Свежи слухове и факти
Mix: Даниел Радклиф, Марк Селинг, Ашли Тисдейл, Джаред Падалеки
 

Малкото голямо четене: Виж победителя

Новини: „Фаталното“ турне на Бритни

Elevation: Най-важното от (не)състоялия се фест
Най-мащабното музикално събитие на годината бе буквално издухано от вятъра (и един изкълчен глезен). Сред поредицата от злополучия обаче има и добри новини...

Еминем: Лошия среща Злия
В актуалния си проект Bad Meets Evil Шейди е толкова лош, колкото сме забравили, че може да бъде. Виж новия стар Еминем през погледа на приятеля му Ройс Да Файф Найн!

Уиз Калифа: Какво не знаеш за изпълнителя на Black & Yellow
Хитът Black And Yellow го превърна в звезда. Тук БРАВО ти разкрива още 5 факта за Уиз Калифа (23).

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Лейди Гага: Последните тайни
Тя носи възможно най-необичайните и скандални тоалети, нарича феновете си Little Monsters („Малки чудовища“) и пие чай само от специални чаши. Понякога започва да ти се струва, че около Лейди Гага няма абсолютно нищо, което да не е известно, и да може да те изненада. Грешка! Тук 25-годината кралица на попа разкрива още пет от неизчерпаемите си тайни – които включват странно хоби и една мъртва леля...

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели чаша с любима звезда!

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

Мода: Направи си сама дънки като на звездите!
От старите направи нови! От дългите – къси! За нула време ще имаш нови панталонки за лятото!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Фотороман: Мистър Лавър
Стела и Филип са заедно от два месеца. Влюбени са един в друг и вече си мислят за първия път. Когато родителите на Филип заминават за уикенда, двамата получават шанс да останат насаме. Тогава обаче приятелят на Стела се показва в съвсем различна светлина...

Тест: Към коя тайфа принадлежиш?

 
Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Диана Агрон: „Първият ми приятел ми изневери!“
Най-тежката раздяла в живота й е... първата!

Чарли Шийн: Теории за края
Край! Сбогом! Чао, Чарли! Още в края на февруари Чарли Шийн беше изхвърлен от „Двама мъже и половина“. С наближаването на новия сезон на сериала всички се питат как ще бъде „убит“ неговият герой!

Бела Торн: 26 любопитни факта
БРАВО ти разкрива всичко най-важно за актрисата от „Раздвижи се!“

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Трансформърс 3“, „Лари Краун“, „Хана“

Плакати:
Blink 182, Glee, Пенелопе Крус, „Зазоряване“
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 08.07.11.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: