BRAVO 10/2014

1,70 лв.
Не е налично

В брой 10 на БРАВО очаквай: Звезден стил с Хейли Стайнфелд, Адам Ламбърт и Остин Махоун, ще ти разкрием кои звезди са се възползвали от услугите на пластичната хирургия и кои са лошите момчета на Холивуд! Дженифър Лоурънс и Хю Джакмън ще ти разкажат за участието си в X-MEN: ДНИ НА ОТМИНАЛОТО БЪДЕЩЕ, ще тръгнем по следите на малките сладки лъжкини и ще ти разкрием новини от любовния фронт за Лорд, Ариана Гранде и Лиа Мишел! Не забравяй да прочетеш и ексклузивното ни интервю с Пол Уесли, а плакатите са на: Деми Ловато, Skillet, Дивергенти и Зак Ефрон.

21 май - 3 юни 2014
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

В брой 10 на БРАВО очаквай: Звезден стил с Хейли Стайнфелд, Адам Ламбърт и Остин Махоун, ще ти разкрием кои звезди са се възползвали от услугите на пластичната хирургия и кои са лошите момчета на Холивуд! Дженифър Лоурънс и Хю Джакмън ще ти разкажат за участието си в X-MEN: ДНИ НА ОТМИНАЛОТО БЪДЕЩЕ, ще тръгнем по следите на малките сладки лъжкини и ще ти разкрием новини от любовния фронт за Лорд, Ариана Гранде и Лиа Мишел! Не забравяй да прочетеш и ексклузивното ни интервю с Пол Уесли, а плакатите са на: Деми Ловато, Skillet, Дивергенти и Зак Ефрон.БРАВО ПРЕПОРЪЧВА

Заедно с този брой по местата за продажба на списания ще откриеш и новата книга BRAVO ПРЕПОРЪЧВА! Това е световният бестселър на Сара Десен „Заедно на път”. Някак така живи, романтични, изпълнени със слънце и смях, страниците на „Заедно на път“ ще те увлекат преди началото на лятната ваканция и ще те накарат да чакаш с нетърпение горещите дни и прохладните летни вечери.

Само докато списанието е на пазара книгата ще може да бъде закупена на промоционална цена 4,99 лв.

* * *
 

Звезден стил: Хейли Стайнфелд, Ема Робъртс, Адам Ламбърт, Остин Махоун

Клъцни срежи: Пластичните операции на звездите

BRAVOBRAVO

Всички обичат лошите момчета

BRAVOBRAVO

От корицата: По следите на малките сладки лъжкини

Ариана Гранде: Целувки с бившия

Лиа Мишел: Той върна усмивката ?!

Лорд: Разрушава ли славата нейното щастие?

BRAVOBRAVO

Ново: Албуми и книги

Класации: Спечели ТЕНИСКА с любима звезда!

 

Здравей, BRAVO!

Тест: Swag, може би?

Хай-тек: Тунинговай телевизора си!

BRAVO

Смях: Комикс, 5 факта, вицове

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVOBRAVO

Консултация: Как да спечелиш сърцето му/? отново!

 


„X-Men: Дни на отминалото бъдеще“: По-вълнуващ отвсякога

BRAVOBRAVO

Пол Уесли: „Искам Деймън и Стефан да умрат!“

Плакати:
Деми Ловато, Skillet, Дивергенти, Зак Ефрон
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 29.05.14.
Мариета Звезделинова Маринова 20/05/2014

Може ли да публикувате статии за Teen Wolf,Supernatural,The Originals,Emma Watson,Logan Lerman в някои от следващите броеве? Също така,ако пуснете техни плакати много ще ме зарадвате,както и не само мен,но и много други техни фенове.Благодаря предварително!

Николета Иванова Иванова 28/05/2014

Скъпо списание БРАВО!Може ли да пуснете плакат на Rihanna?Благодаря много ако пуснете плакат на нея! :))) От Николета Ив.

Добавяне на коментар:
spacer