Комплект „ПланерЪт мини“ и „ОрганайзерЪт+“ (+ подарък КАРТИЧКА С АВТОГРАФ)

19,80 лв.

ПланерЪт мини е за всеки ученик или студент, който не желае животът му да е тотален хаос. Планерът ще бъде най-верният ти спътник през годината.

Можеш да го започнеш, когато прецениш, а разпределението е направено така, че да е универсално за всеки месец. В него ще можеш не само да записваш всичко важно, но и да проследяваш настроенията си, както и навиците, които се опитваш да изграждаш.

Тук ще са рождените дни на най-скъпите ти хора, събитията, които не би пропуснал за нищо на света, както и всяка мисъл, която намериш за достатъчно важна, за да е вътре.

Планерът е създаден така, че да можеш да предаваш цвят и облик на всеки свой месец и ден, а дизайнът му просто ще те предизвика да го отваряш по-често, отколкото ти е нужно. Направи го точно такъв, какъвто искаш!

Имаш 12 месеца, ти решаваш какво и как да правиш с тях!

 

ОрганайзерЪт+ e твоят спътник и верен помощник през цялата учебна година. В него ще откриеш всичко необходимо – таблици и формули по математика, физика и химия; лесно ще преобразуваш мерните единици; ще можеш да правиш справки по българска история и география, по астрономия и биология. Незаменими са примерите, които ще те ориентират в българската граматика, правопис и пунктуация. Ще откриеш също и полезна и обобщена информация за времената в английския език, както и таблица с неправилните глаголи.

ОрганайзерЪт+ съдържа 45 тайни за успеха на всеки ученик под формата на статии, които целят да ти помогнат да учиш по-пълноценно и ефективно, да организираш целите и задачите си, да овладяваш притеснението си при важни изпитвания, както и да усъвършенстваш различни техники на учене и запомняне. В изданието ще намериш също и съвети как да се справяш с проблеми в общуването, самочувствието, подигравките и трудностите на това да си тийнейджър.

Игрите и логическите задачи с познатите ти герои не само ще те забавляват, но и ще изострят ума ти всеки ден.

• Специално предложение: Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ заедно ПЛАНЕРЪТ МИНИ И ОРГАНАЙЗЕРЪТ + ще бъдат придружени от ПОДАРЪК – КАРТИЧКА С ПОСЛАНИЕ И АВТОГРАФ ОТ СТАН и доставени от три до шест работни дни след датата на поръчка. Предложението е в сила до изчерпване на промоционалните количества от подаръка и единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com.

ВНИМАНИЕ: Ако сте непълнолетен и никога не сте правили онлайн поръчка, помолете възрастен да ви помогне. Уверете се, че при финализирането въвеждате точен адрес и телефонен номер. Важат стандартните условия за доставка от egmontbulgaria.com. •

 Автор
 Станислав Койчев Стан
Марка
Кубар
Тип
Дневници (за попълване)
 Възраст
 10+
йоана калоянова колева 22/10/2021

органайзера и планера са много полезни и много ми ми помагат за училище

Мими Тонева 29/04/2022

МНОГО си ГОТИН ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡Ти си много як със Стефито сте ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Димитрея Дианова Исирова 26/07/2022

Органайзерът е уникален много ми харесва ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Добавяне на коментар: