2: Владенията на краля на Аврора (Е-книга)

21,99 лв.
Не е налично

Не съм негова награда. Не съм негова собственост. Той няма да притежава сърцето ми.

Освободена от златните нокти на Краля на Слънцето, Лор открива, че е попаднала в ръцете на мрачния Надир – Принца на Аврора, син на нейния най-заклет враг. Похитителят ѝ е сигурен, че младата жена крие нещо и е готов на всичко, за да я накара да проговори. Но Лор знае по-добре от всеки друг стойността на пазената тайна – онази, която крие, откакто се помни. А моментът да я сподели още не е дошъл.

Лор и Надир неохотно се съюзяват, за да намерят изгубен артефакт, който съдържа в себе си както миналото на девойката, така и бъдещето ѝ. Тя не е сигурна дали може да се довери на мрачния принц, но знае едно – няма да позволи отново да бъде подмамена от лъжливи обещания.

Младата жена се е заклела да отмъсти на Краля на Аврора и тази клетва важи повече отвсякога. Скоро обаче Лор осъзнава, че бъдещето на континента може би е по-важно от мъстта за разбитото ѝ семейство…

Книга втора от поредица АРТЕФАКТИТЕ НА УРАНОС

 Автор
Ниша Дж. Тули
 Тип
 Фентъзи роман
 Поредица
Артефактите на Уранос
 Формат
 EPUB3
 Страници
 480
 ISBN/Баркод
9789542732495

За автора:

Copyright Nisha Tuli

Ниша Дж. Тули е канадска авторка на фентъзи романтични романи, чиито книги включват страхотни героини, изстрадани любовни истории и много, много (сексуално) напрежение. За историите си се вдъхновява от индийското си наследство, умело преплитайки живи и завладяващи герои, обстановка и сюжетни линии. Ниша иска да остави своите читатели без дъх и молещи се за още и се наслаждава да кара героите си да страдат, преди да им даде много заслужения щастлив край. Когато не пише или проучва, Ниша обожава да пътува, да се наслаждава на храната и да приключенства на къмпинг с партньора си, двете си деца и техния пухкав самоед.

 

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: