BRAVO 26/2016

1,80 лв.
Не е налично

БРАВО 26 ще те срещне със звездите Лиза и Лена, Селена Гомес, Тини и Хорхе, и много други! Очакват те нови статии в любимите ти рубрики от списанието! Плакатите в броя са на КАРОЛ СЕВИЛЯ, ШОН МЕНДЕС, АРИАНА ГРАНДЕ, ЛЕГЕНДА ЗА ПЪРВИЯ КУКЕР, ЗЕНДАЯ КОЛМАН, PAVELL, VENCI VENC‘ & КРИСТИАН.

24 декември 2016 - 6 януари 2017
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през събота)
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

2016: Равносметката
С трепетното очакване на Новата година, равносметката е почти неизбежна. Станахме свидетели на много събирания и раздели. Любовните стрели не пожалиха и най-големите звезди, като на няколко пъти Купидон прояви завидно чувство за хумор и не се съобрази със статута на нашите любимци. Ето какво се случи през розовите очила на БРАВО.

Лиза и Лена: „Съучениците ни говорят зад гърба ни!“
Двете чаровни близначки от Германия превзеха социалните мрежи за отрицателно време и се превърнаха в истински хит! Въпреки успеха, 14-годишните тийнейджърки водят съвсем нормален живот. Живеят при родителите си в Щутгарт, помагат в домакинството на мама и разпускат на дивана. И ходят всеки ден на училище! Но точно там изобщо не им е лесно!

Триковете за красота на Селена Гомес
Появата й на последните Американски музикални награди отново разбуни духовете около Селена. Тя държа емоционална реч и за пореден път убеди и фенове, и завистници, че няма по-неотразима от нея. Естествено, че зад ослепителния външен вид се крият редовни тренировки, малко помощ от козметичната индустрия и последователност. БРАВО ти разкрива нейните бюти трикове!

Тини и Хорхе: Без задръжки!
Откровени както никога досега!

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

Бъди във форма: Сезонни вкусотии

Моден подиум: Облечи се като любимата си звезда!

XL-Тест: Открий своя любовен девиз!

Вманиачен/-а ли си по чатовете?

Любов

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Нещата с гаджето не вървят? Най-добрият/-та ти приятел/-ка не ти говори или трудно преживяваш промените, които настъпват с теб в пубертета? Нашият професионален екип от сексолози очакват твоите въпроси! Пиши ни на: otkroveno@bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията запазва правото си да избира въпросите, на които ще отговори и които ще бъдат публикувани в списанието.

Кино и TV

Очаквай на малкия екран през 2017!
Продълженията на любимите ни сериали носят емоции и трепетно очакване, подобно на разопаковането на коледен подарък. За 2017 г. разказвачите на истории имат цял чувал с нови сюжети, заплетени интриги и голямо разнообразие от характери и неочаквани обрати. БРАВО повдига завесата за най-интересните факти!

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: