BRAVO 15/2011

1,70 лв.
Не е налично

Ако се вярва на любимото клише, че лятото е време за любов и за... движение, не е чудно, че прясно влюбената Бела Торн от "Раздвижи се" е на корицата в този брой. За нея почетното място е дебют, но не можеш да не се съгласиш, че изглежда добре. (Нищо, че е само на 13.) Компания й прави звездата от "Хари Потър" Том Фелтън, който е не по-малко влюбен, макар и с далеч по-голям стаж в любовта. Отстрани на "лицето" на БРАВО 15 те гледат две групи. И двете са само от момчета, но в съвсем различен стил. Дали ще прочетеш материала за Big Time Rush, или пристрастията ти са за Limp Bizkit, решаваш ти. Твой е и изборът кои плакати да закачиш на стената си: "Хари Потър", Иън Сомърхолдър, Ванеса Хъджънс и Питбул. Освен движение и любов през лятото е хубаво да имаш и алтернативи, нали?

27 юли - 9 август 2011
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

БРАВО Лято - търси го от 30 юли!

Ако се вярва на любимото клише, че лятото е време за любов и за... движение, не е чудно, че прясно влюбената Бела Торн от „Раздвижи се“ е на корицата в този брой. За нея почетното място е дебют, но не можеш да не се съгласиш, че изглежда добре. (Нищо, че е само на 13.) Компания й прави звездата от „Хари Потър“ Том Фелтън, който е не по-малко влюбен, макар и с далеч по-голям стаж в любовта. Отстрани на „лицето“ на БРАВО 15 те гледат две групи. И двете са само от момчета, но в съвсем различен стил. Дали ще прочетеш материала за Big Time Rush, или пристрастията ти са за Limp Bizkit, решаваш ти. Твой е и изборът кои плакати да закачиш на стената си: „Хари Потър“, Иън Сомърхолдър, Ванеса Хъджънс и Питбул. Освен движение и любов през лятото е хубаво да имаш и алтернативи, нали?

* * *
Новини: Свежи слухове и факти
Mix: Даниел Радклиф, Анна Пакуин, Тейлър Момсен
 

Ейми Уайнхаус: Завинаги на 27!

Новини: „Зазоряване“ превзе Comic Con

Big Time Rush: 24 часа с момчетата
БРАВО проследи момчетата от BTR по време на престоя им в Германия. През целия ден!

Limp Bizkit: Отново на линия
Най-после те се завърнаха! БРАВО ти припомня най-важното за Фред и компания!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Кристина Грими: Селена превръща това момиче в звезда
Кристина получава SMS: „Родителите на Сел искат да се срещнат с теб!“

Тhe Voice Vs. X Factor: Дуелът на музикалните риалита
Лятото ще е шумно с гласовете на България, а наесен – отново с песен и с... X Factor! Въпреки че двата музикални формата на Nova и bTV вероятно ще се застъпят за съвсем малко, може би все пак ще ти се наложи да избираш. Преди да го направиш обаче, БРАВО им дава терен, на който да кръстосат... микрофони!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели тениска с любима звезда!

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

Фотороман: Глупава, но вървежна
Милена е най-добрата ученичка в класа и затова винаги е обект на подигравки. Изобщо не е популярна сред момчетата! Затова тя решава да послуша съвета на приятелката си Катя и в бъдеще да се преструва пред момчетата на не толкова умна, но пък красива...

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Тест: Вярваш ли в себе си?

 
Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Минилексикон ХАРИ ПОТЪР: Част II (Изрежи и събери)

BRAVO КиноBRAVO Кино

Том Фетън&Бела Торн: Любовта на звездите
В интервю за БРАВО Том издава колко е щастлив със своята приятелка!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „По приятелски“, „Възходът на Планетата на маймуните“, „Черената шапчица: Таен агент“

Плакати:
„Хари Потър“, Иън Сомърхолдърър, Ванеса Хъджcнс, Питбул
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 05.08.11.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer