BRAVO 15/2010

1,70 лв.
Не е налично

Когато навън замирише на лято, дори звездите излизат на светло. Ще ги намериш от сряда по местата, на които се продават списания. Просто се оглеждай за червения надпис БРАВО!В разгара на ваканцията БРАВО 15 ще ти предложи разходка до плажовете на Малибу с Меган Фокс и децата на Анджелина, ще ти осигури ексклузивен достъп до турбуса на Bullet For My Valentine и ще те заведе на гости на снимачната площадка на "Хана Монтана". И понеже освен за пътешествията, лятото е и време за флирт - брой 15 ще ти даде възможност да разбереш какво в действителност знаеш за секса със специалния ни тест и да научиш как цветовете могат да ти помогнат по време на среща от пъстрата тема в броя.Пъстър е изборът и на плакати - Бионсе, шампионите от Световното по футбол Испания, Ашли Тисдейл и Иън и Пол от "Дневниците на вампира". Всъщност феновете на "Дневниците" този път ще имат троен повод за радост, защото освен двамата братя БРАВО 15 им предлага среща и с дамата на техните сърца - при това каква! В БРАВО 15 на корицата е самата Нина Добрев! Споменахме ли, че червения надпис БРАВО, който трябва да търсиш, е леко прикрит от една чаровна глава?

28 юли - 10 август 2010
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см
Когато навън замирише на лято, дори звездите излизат на светло. Ще ги намериш от сряда по местата, на които се продават списания. Просто се оглеждай за червения надпис БРАВО!
В разгара на ваканцията БРАВО 15 ще ти предложи разходка до плажовете на Малибу с Меган Фокс и децата на Анджелина, ще ти осигури ексклузивен достъп до турбуса на Bullet For My Valentine и ще те заведе на гости на снимачната площадка на „Хана Монтана“. И понеже освен за пътешествията, лятото е и време за флирт – брой 15 ще ти даде възможност да разбереш какво в действителност знаеш за секса със специалния ни тест и да научиш как цветовете могат да ти помогнат по време на среща от пъстрата тема в броя.
Пъстър е изборът и на плакати – Бионсе, шампионите от Световното по футбол Испания, Ашли Тисдейл и Иън и Пол от „Дневниците на вампира“. Всъщност феновете на „Дневниците“ този път ще имат троен повод за радост, защото освен двамата братя БРАВО 15 им предлага среща и с дамата на техните сърца – при това каква! В БРАВО 15 на корицата е самата Нина Добрев! Споменахме ли, че червения надпис БРАВО, който трябва да търсиш, е леко прикрит от една чаровна глава?
 
Новини: Свежи слухове и факти 
Mix: Адам Ламбърт, Джъстин Бийбър, Шерил Кол, Давид Гета, Рияна, Миранда Косгрoув, Пинк
 

Новини: На плажа с Мадокс&Пакс, Матю&Леви, Джен&Марк и Мeган&Браян

Еминем: Отново на върха

Пинк: Рисковете на професията

Bullet For My Valentine & 30 Seconds to Mars: Рокерите зад сцената

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Лена срещу Селена: Звезден дуел

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Лена е поп откритието на годината, а Селена – световна звезда, която набира все по-голяма скорост и пред камерата, и зад микрофона. Коя има по-големи шансове да излезе крачка напред? БРАВО се зае да провери!

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели третия роман от „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“!

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Тест: Харесваш ли външния си вид?

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

Тема: Светът е цветен

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Разбери от БРАВО какво говорят любимите ти цветове за теб! И как могат да ти помогнат те по време на изпит или на среща!

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!

Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

Консултация: Какво знаеш за секса?

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Ясно е, че когато става дума за секс, всички искат да са компетентни. Тук можеш да провериш по кои въпроси си експерт и къде все още има какво да научиш. Направи теста!

 

„Хана Монтана“: На гости на снимачната площадка

BRAVO КиноBRAVO Кино

Чао, Чао, Хана! Последните епизоди от култовия сериал вече са заснети. Но преди да каже „Сбогом!“, БРАВО се разходи из снимачната площадка на „Хана Монтана“...

Нина Добрев: Звезден скенер

Келан Лутц: 5 въпроса за актьора

BRAVO КиноBRAVO Кино

Звездата от „Здрач“ разказва за любимия си филм, музиката и момичето на мечтите си...

Джей Баручел: 9 причини да го харесваш

Киноновини: „Генезис“,„Агент Солт“

Плакати:
Бионсе, Испания, Ашли Тисдейл, „Дневниците на вампира“
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 06.08.10.
Adriana BlahBlah 29/07/2010

br0qt mi hareswa mn0g0 interesen e ! ;) n0 mi se iska w sledwashtiq da sl0jite plakat na Luke Benwardd ;xx m0lq wii !

Добавяне на коментар:
spacer