Красавицата и Звяра

16,90 лв.

Живял някога един красив принц в огромен бляскав и величествен замък. Но гордостта и коравосърдечието на този принц предизвикали гнева на вълшебница, която го превърнала в грозен звяр. За да развали магията, Звяра трябвало да обикне и да спечели любовта на девойка...

Насладете се на класическата история за две сърца, изпълнени с истинска любов!

 Марка
 Красавицата и Звяра
 Тип
 Илюстровани книги
 Поредица
 Приказна колекция
 Възраст
 4+
 Корица
 Твърда
 Формат
200 x 270 мм
 Страници
 64 цветни
 ISBN/Баркод
 9789542700456
василка тодорова гавазова 26/07/2011

Защо книгата не е налична? Много бързо е изчерпана и по вестникарските бутки, как да обесня на дъщеря ми, защо липсва от колекцията и?Събрахме всички книжки излезнали до момента, без тази, но не знаех, че ще трябва да се състезавам с другите родители, кои ще е по бърз в спринта до най-близката бутка.До момента "непълната" ни колекция ми струва почти 100 лева.Надявам се ,че книгата много скоро ще бъде налична, дано не ми остане само надеждата и дупката в колекцията ни.

Егмонт България 26/09/2011

Здравейте, госпожо Гавазова, Съжаляваме, че не сте открили търсено от вас заглавие от тази поредица. Нови количества ще са налични от 1 ноември. Коричната цена на книгите ще бъде отново 11,90 лв., а при поръчка на две или повече книги (http://egmontbulgaria.com/1029.html), ползвате отстъпка от цената и безплатна доставка. Молим да ни извините за закъснелия отговор.

Добавяне на коментар: