6: Четене (6/7 години)

7,99 лв.
Не е налично

Книгата "Четене" от поредицата "Вече знам" има за цел да помогне на най-малките да се научат да четат сами кратки текстове и да могат да отговарят на ключови въпроси, свързани с тях. Това не е лесна задача за една толкова ранна възраст, но не е невъзможна, когато към децата се подхожда по подходящия начин. Принцесите на Дисни ще превърнат срещата на малките с книгите във вълнуващо преживяване. Интерактивните лепенки, игри, лабиринти и миникнижките ще помогнат на детето ви да се научи да чете.

Децата се научават да четат с различна бързина. Отнема време и практика. Важна част от четенето с разбиране е познанието за света. За да имат смисъл различните истории, читателите се нуждаят от обективни представи. Обсъждането на нови думи и истории дава на децата една по-пълна представа за света. А ако и житейският опит на детето се надгражда успоредно с това, обогатяването на езика му се случва по естествен начин. Никога не е твърде рано да се започне! Когато четете приказка с детето си, завършете с положителен коментар, така че то да има желание да избере само друга книга, за да чете още. Винаги свързвайте прочетеното с личния опит. Ще имате възможност да затвърдите новите умения на детето си и със следващите издания от поредицата - "Думите" и "Четене и писане".

 Марка
 Принцеси
 Тип
 Образователни книги
 Поредица
 Любознание
 Възраст
 4+
 Корица
 Мека
 Формат
 21 x 29
 Страници
 80 цветни
 Включва
 Лепенки
 ISBN/Баркод
 9789542707004

Книгата „Четене“ от поредицата „Вече знам“ има за цел да помогне на най-малките да се научат да четат сами кратки текстове и да могат да отговарят на ключови въпроси, свързани с тях. Това не е лесна задача за една толкова ранна възраст, но не е невъзможна, когато към децата се подхожда по подходящия начин. Принцесите на Дисни ще превърнат срещата на малките с книгите във вълнуващо преживяване. Интерактивните лепенки, игри, лабиринти и миникнижките ще помогнат на детето ви да се научи да чете.

Децата се научават да четат с различна бързина. Отнема време и практика. Важна част от четенето с разбиране е познанието за света. За да имат смисъл различните истории, читателите се нуждаят от обективни представи. Обсъждането на нови думи и истории дава на децата една по-пълна представа за света. А ако и житейският опит на детето се надгражда успоредно с това, обогатяването на езика му се случва по естествен начин. Никога не е твърде рано да се започне! Когато четете приказка с детето си, завършете с положителен коментар, така че то да има желание да избере само друга книга, за да чете още. Винаги свързвайте прочетеното с личния опит. Ще имате възможност да затвърдите новите умения на детето си и със следващите издания от поредицата – „Думите“ и „Четене и писане“.

Примерни страници от поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Примерни страници от поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Примерни страници от поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Примерни страници от поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Примерни страници от поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Примерни страници от поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Примерни страници от поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Примерни страници от поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Грамота

Лепенки към поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer