3: Числата до 10 (5/6 години)

7,99 лв.
Не е налично

Книгата "Числата до 10" от поредицата "Вече знам" има за цел да запознае детето ви с числата от 0 до 10 и по забавен начин да му представи математиката като част от света наоколо. Лепенките, игрите, картите и различните упражнения ще помогнат на детето ви да овладява и преговаря важните особености на числата. Занимателните задачи и историята с героите от клуба на Мики Маус ще му помогнат уверено да разпознава, пише и представя числата от 0 до 10.

Децата се срещат с числата в много ранна възраст и успяват да боравят с тях в "малкото" си ежедневие. Важно е обаче знанията им да бъдат подредени и те да осъзнаят какво се крие зад всяко число. Децата трябва да умеят да броят, да разпознават, да представят и подреждат числата. Щом станат уверени в работата с числа по различни начини - с предмети, картинки, думи и цифри, те могат лесно да се научат да ги сравняват, да преценяват количества, да събират и изваждат.

Всички изброени по-горе математически действия също са застъпени в поредицата "Вече знам". Ще се срещнете с тях под заглавията "Мерките", "Събиране", "Събиране и изваждане" и "Числата до 999". Насърчавайте детето си да изпълнява упражненията и занимателните задачи. Тези основни математически умения, които ще придобие с книгите на Дисни, са много важна част от развитието на детските представи за света.

 Марка
 Мики Маус и Доналд Дък
 Тип
 Образователни книги
 Поредица
 Любознание
 Възраст
 4+
 Корица
 Мека
 Формат
 21 x 29
 Страници
 80 цветни
 Включва
 Лепенки
 ISBN/Баркод
 9789542706953

Книгата „Числата до 10“ от поредицата „Вече знам“ има за цел да запознае детето ви с числата от 0 до 10 и по забавен начин да му представи математиката като част от света наоколо. Лепенките, игрите, картите и различните упражнения ще помогнат на детето ви да овладява и преговаря важните особености на числата. Занимателните задачи и историята с героите от клуба на Мики Маус ще му помогнат уверено да разпознава, пише и представя числата от 0 до 10.

Децата се срещат с числата в много ранна възраст и успяват да боравят с тях в „малкото” си ежедневие. Важно е обаче знанията им да бъдат подредени и те да осъзнаят какво се крие зад всяко число. Децата трябва да умеят да броят, да разпознават, да представят и подреждат числата. Щом станат уверени в работата с числа по различни начини – с предмети, картинки, думи и цифри, те могат лесно да се научат да ги сравняват, да преценяват количества, да събират и изваждат.

Всички изброени по-горе математически действия също са застъпени в поредицата „Вече знам”. Ще се срещнете с тях под заглавията „Мерките”, „Събиране”, „Събиране и изваждане” и „Числата до 999”. Насърчавайте детето си да изпълнява упражненията и занимателните задачи. Тези основни математически умения, които ще придобие с книгите на Дисни, са много важна част от развитието на детските представи за света.

Примерни страници от поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Примерни страници от поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Примерни страници от поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Примерни страници от поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Примерни страници от поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Примерни страници от поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Примерни страници от поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Примерни страници от поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Грамота

Лепенки към поредица ВЕЧЕ ЗНАМ

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer