Посрещнете Свети Валентин с романтични истории от ЕГМОНТ. Ще получите подарък лак за нокти Noir Cassis от CATRICE cosmetics за всеки две поръчани заглавия от селекцията.

Сред подбраните романтични книги (отбелязани със ❤) ще откриете популярни заглавия от импринта АНИШЪР, от романтичната ни линия УО, както и литература за тийнейджъри.

Пълните условия на кампанията ще прочетете в долната част на страницата.

Ново!
14,90 лв.
14,90 лв.
24,90 лв.
12,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
19,90 лв.

Официални правила на кампанията

Механизъм на кампанията:

За участие в кампанията потребителите трябва да поръчат онлайн от сайта на ЕГМОНТ две или повече от наличните заглавия от романтичната селекция (отбелязани със символа "❤" след заглавието им) със заявена доставка на територията на България. Всички потребители на сайта, които извършат описаната в предходния текст поръчка, биват включвани автоматично в кампанията.

Всяка онлайн поръчка на най-малко две налични книги от романтичната селекция в сайта на издателство ЕГМОНТ ще бъде доставена на територията на България с подарък лак за нокти Catrice Noir Cassis, предоставен от ДОДИС ИНТЕРНАЦИОНАЛ ООД.

*В кампанията не участват комплекти и други специални предложения.
 

Продължителност на кампанията:

От 23.01. до 28.02.2019 г. включително или до изчерпване на количествата на подаръка лак за нокти. ЕГМОНТ си запазва правото да удължи или съкрати продължителността на кампанията при условие, че оповести промяната в уебсайта си.
 

Право на участие:

В кампанията имат право да участват всички физически лица, навършили 18 г., които приемат условията на настоящите официални правила и условията за ползване на сайта на издателство ЕГМОНТ.

В кампанията не участват изчерпани в уебсайта на ЕГМОНТ заглавия.
 

Включени в кампанията заглавия от каталога на ЕГМОНТ:

В кампанията участват само налични за онлайн поръчка от уебсайта на ЕГМОНТ издания от романтичната селекция (отбелязани със ❤). Каталог на включените заглавия може да бъде открит на тази страница.

В кампанията не участват изчерпани в уебсайта на ЕГМОНТ заглавия.


Територия на провеждане на кампанията:

Кампанията се провежда на територията на България и важи за доставки на включените заглавия на територията на България и поръчки, извършени при условията на тази кампания в уебсайта на ЕГМОНТ.
 

Описание на подаръка:

  • Лак за нокти Catrice Noir Cassis, предоставен от ДОДИС ИНТЕРНАЦИОНАЛ ООД
  • Интензивен цвят с едно нанасяне
  • Дълготраен
  • Веган

Състав на лака:

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, HEXANEDIOL/ADIPATE/CITRATE CROSSPOLYMER, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, DIACETONE ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, POLYESTER-26, BENZYL BENZOATE, CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 60725 (VIOLET 2), CI 77499 (IRON OXIDES).
 

Отговорност:

ЕГМОНТ не носи отговорност, ако потребител е предоставил грешен имейл адрес, телефон за връзка, непълен или неточен адрес за доставка на книгите с подарък. ЕГМОНТ не носи отговорност при възникване на форсмажорни обстоятелства, които възпрепятстват провеждането на кампанията или предоставянето на подаръка.
 

Допълнителни условия:

  • При изчерпване на поръчана от даден потребител книга от каталога или на наличните количества лакове за нокти, ЕГМОНТ ще се свърже с потребителя за уточняване на евентуални промени по поръчката.
  • Всеки две поръчани книги от специалната селекция ще бъдат доставяни с подарък лак. За поръчани четири книги от селекцията, ще бъдат доставени два подаръка и т.н.
  • Не се допуска размяна на подарък за паричната му равностойност или за други материални или нематериални изгоди.
  • С участието си в кампанията потребителите се съгласяват с настоящите официални правила.