Официални правила на кампанията
СВЕТИ ВАЛЕНТИН ИДВА С ГОРЕЩИ ИСТОРИИ И НЕУСТОИМО ЧЕРВИЛО!

Механизъм на кампанията:
За участие в кампанията потребителите трябва да поръчат онлайн от сайта на ЕГМОНТ една или повече от наличните книги от импринта „Уо“ със заявена доставка на територията на България. Всички потребители на сайта, които извършат описаната в предходния текст поръчка, биват включвани автоматично в кампанията.
Всяка онлайн поръчка на налични книги от импринта „Уо“ в сайта на издателство ЕГМОНТ ще бъде доставена на територията на България с подарък червило Catrice Ultimate Colour 450.

Продължителност на кампанията:
От 06.02. до 28.02.2018 г. включително или до изчерпване на количествата на подаръка червило. ЕГМОНТ си запазва правото да удължи или съкрати продължителността на кампанията при условие, че оповести промяната в уебсайта си.

Право на участие:
В кампанията имат право да участват всички физически лица, навършили 18 г., които приемат условията на настоящите официални правила и условията за ползване на сайта на издателство ЕГМОНТ.

Включени в кампанията заглавия от каталога на ЕГМОНТ:
В кампанията участват само налични за онлайн поръчка от уебсайта на ЕГМОНТ заглавия от импринта „Уо“. Те са отбелязани със символа "❤" след заглавието им. Каталог на включените заглавия може да бъде открит тук
В кампанията не участват заглавия, обявени за предварителна поръчка.
В кампанията не участват изчерпани в уебсайта на ЕГМОНТ заглавия.

Територия на провеждане на кампанията:
Кампанията се провежда на територията на България и важи за доставки на включените заглавия на територията на България и поръчки, извършени при условията на тази кампания в уебсайта на ЕГМОНТ.

Описание на подаръка:
· Червило Catrice Ultimate Colour 450, предоставено от ДОДИС ИНТЕРНАЦИОНАЛ ООД
· Гладка, кремообразна текстура
· Дълготрайно
· Веган
· Colour Counts: Наситени цветове с перфектно покритие плюс гладка и дълготрайна текстура, която остава часове наред.

Отговорност:
ЕГМОНТ не носи отговорност, ако потребител е предоставил грешен имейл адрес, телефон за връзка, непълен или неточен адрес за доставка на книгата с подарък. ЕГМОНТ не носи отговорност при възникване на форсмажорни обстоятелства, които възпрепятстват провеждането на кампанията или предоставянето на подаръка.

Допълнителни условия:
- При изчерпване на поръчана от даден потребител книга от каталога или на наличните количества червила ЕГМОНТ ще се свърже с потребителя за уточняване на евентуални промени по поръчката.
- При поръчка на две или повече книги, ще бъдат доставяни две или повече (съответният брой) червила.
- Не се допуска размяна на подарък за паричната му равностойност или за други материални или нематериални изгоди.
- С участието си в кампанията потребителите се съгласяват с настоящите официални правила.

Ново!
14,90 лв.
14,90 лв.
ХИТ!
19,90 лв.
14,90 лв.
ХИТ!
19,90 лв.
24,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.