BRAVO 9/2011

1,70 лв.
Не е налично

БРАВО и ТИ - ето това се казва споделена любов, така че смело кажи ДА на новия брой! Кейт и Уилям услужливо ще ти дадат тон, а покрай тяхната сватба ще минеш и под няколко други "кралски" олтара. Кралицата на скандалите Гага те чака точно на изхода на църквата с Judas. Е, после може да се присъединиш към клуба на веселяците или просто...Glee! Да обходиш френските модни улици в две страници или да полафиш с Ванеса Хъджънс за най-трудната роля. Току-виж се появил Бойко Кръстанов от "Стъклен дом" заедно с приятелката си Ива и те направил свидетел на една много сладка сцена! Можеш ли да пазиш тайна?

4 - 17 май
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

БРАВО и ТИ – ето това се казва споделена любов, така че смело кажи ДА на новия брой! Кейт и Уилям услужливо ще ти дадат тон, а покрай тяхната сватба ще минеш и под няколко други „кралски“ олтара. Кралицата на скандалите Гага те чака точно на изхода на църквата с Judas. Е, после може да се присъединиш към клуба на веселяците или просто...Glee! Да обходиш френските модни улици в две страници или да полафиш с Ванеса Хъджънс за най-трудната роля. Току-виж се появил Бойко Кръстанов от „Стъклен дом“ заедно с приятелката си Ива и те направил свидетел на една много сладка сцена! Можеш ли да пазиш тайна?

* * *
Новини: Свежи слухове и факти
Mix: Келан Лутц, Нина Добрев, Майк Тревино, Рияна
 

Новини: Кейт & Уилям и останалите „кралски“ сватби

Jamiroquai: 7 факта, които е добре да знаеш
Времето за Еlevation наближава. Подготви се за фестивала в Разлог с най-важното за Джей Кей и неговата банда!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Джеси Джей: Това да, това – не
Всеки има свои идоли, включително тези, които сами са на път да се превърнат в идол. Виж какво има да каже по въпроса Джеси Джей

Лейди Гага: Скандалът с Judas
Още преди да е завършен клипът към новия й сингъл, Гага си на влече критики. Виж защо!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Ъшър: Моите мечти
Ъшър издава най-съкровените си желания!

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели чаша на любима звезда!

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

Фотороман: Първият път
Бистра и Филип са заедно от година и вече са готови за първия път – но се оказва, че далеч не е толкова лесно, както изглежда ...

Тест: Можеш ли да пазиш тайна?

Мода: По френски
Стил и финес – мода от Франция! БРАВО ти разкрива тайните на френския шик и как да изглеждаш изтънчена и елегантна като девойка французойка!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Ванеса Хъджъндс: Най-трудната роля
Горещи момичета и мегаекшън – в „Sucker Punch: Измислен свят“ Ванеса е неузнаваема...

Glee: Клубът на веселяците
Култовият сериал oт САЩ вече започва да се излъчва и у нас под името „Клуб: Веселие“! БРАВО ти предлага да се подготвиш с най-важното за главните актьори в шоуто. Очаквай и продължение!

Бойко Кръстанов: За „Стъклен дом“, Ива и всичко останало
Покрай новия сезон на „Стъклен дом“ БРАВО се срещна и с новия Дани – героя на Бойко Кръстанов, който се отказа от стаж в Крайслер заради Сиана. Е, в живота Бойко би направил същото за приятелката си, модела Ива Янкулова (22), с която БРАВО също си полафи. Напоследък двамата са неразделни и дори един „разголен“ билборд не успява да застане на пътя им.

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Свещеник“, „Сбогом, мамо!“, „Нещо назаем“

Плакати:
Glee, Бритни Спиърс, Бруно Марс, "Карибски пирати"
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 13.05.11.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer