BRAVO 5/2011

1,70 лв.
Не е налично

Обикновено лицето на корицата на БРАВО е едно. Брой 5 е изключение, нищо че някои наричат тези две звезди с общо име - Джелена. Почти сигурно е, че реакциите на прочелите това ще започнат с едно от двете положения на веждите - или високо повдигнати в радостно учудване, или сведени надолу в недоволно мусене. Фенските реакции към Джъстин и Селена много приличат на рекорда на Джей Би в YouTube - едновременно за най-гледано и най-нехаресвано парче. За баланс в БРАВО 5 ще откриеш много други имена на звезди (поправка - не само имената им, а и доста любопитна информация с тяхно участие) - Аврил Лавин, Нина Добрев, Рияна, Green Day, Майли и Лиа Мишел са само началото. Плакатите в броя пък са на Еминем, Paramore, Shak It Up и, да, Джъстин Бийбър.

9 - 21 март 2011
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Обикновено лицето на корицата на БРАВО е едно. Брой 5 е изключение, нищо че някои наричат тези две звезди с общо име – Джелена. Почти сигурно е, че реакциите на прочелите това ще започнат с едно от двете положения на веждите – или високо повдигнати в радостно учудване, или сведени надолу в недоволно мусене. Фенските реакции към Джъстин и Селена много приличат на рекорда на Джей Би в YouTube – едновременно за най-гледано и най-нехаресвано парче. За баланс в БРАВО 5 ще откриеш много други имена на звезди (поправка – не само имената им, а и доста любопитна информация с тяхно участие) – Аврил Лавин, Нина Добрев, Рияна, Green Day, Майли и Лиа Мишел са само началото. Плакатите в броя пък са на Еминем, Paramore, Shak It Up и, да, Джъстин Бийбър.

 

* * *

Новини: Свежи слухове и факти 
Mix: Фифти Сент, Кание Уест, Лил Уейн, Коди Симпсън
 

Новини: Оскари 2011; Адам, Тейлър и Кат в Twitter; Поли Генова

Green Day: Всяко зло за добро
Новият сингъл на Green Day е... на повече от 7 години. Виж историята на Cigarettes & Valentines!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Аврил и Дерик: След развода приятели
В БРАВО бившата двойка мечта за първи път говори за раздялата!

Джъстин Бийбър: Любов и скандали за рождения ден
На 1 март той отпразнува 17-ия си рожден ден – нямаше голям купон, но затова пък имаше огромно медийно внимание! БРАВО ти разкрива всичко около големите 17 на Джъстин – от разходката по магазините със Селена Гомез до скандала с папараците!

Майли Сайръс: Звезден скенер
Тя е винаги на гребена на вълната. БРАВО ти показва най-интересното от живота на Майли...

BRAVO Музика
BRAVO Музика

Elevation: Фестивалът от А до Я
На 24 и 25 юни Разлог ще стане домакин на първото издание на новия БГ фестивал – Elevation. Вече знаеш: сред участниците са 30 Seconds to Mars, Dog Eat Dog и Нurts. БРАВО ти издава какво още да очакваш от А до Я!

Селена Гомез: Ново парче/нова приятелка

Рияна: Черно на виолетово
За татуировките, стила и Барбадос!

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели MP3 плейър!

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

Фотороман: Само приятели?
Яни изпитва далеч повече от приятелство към Сара. Най-после е наясно с това. Но изведнъж се оказва, че тя има планове за най-добрия му приятел Лео...

BRAVO Любов BRAVO Любов

Тест: Приятелство или любов?

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Ванеса Хъджънс: По-секси отвсякога
Виж новото лице на красавицата от „Училищен мюзикъл“!

Лиа от Glee: „Никой не вярваше в мен!“
Историята е толкова позната, че почти се е превърнала в клише, но за нея е различна, защото е истинска. Виж пътя на звездата от Glee до върха!

Нина Добрев: Тайните на щастието
Тя е слънчевият лъч в мистериозната тайфа на вампирите. Но откъде черпи Нина заразителното си добро настроение? БРАВО знае!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Червената шапчица“, „Ранго“, „Да кажа или да не кажа“

Плакати:
Shake It Up, Джъстин Бийбър, Еминем, Paramore
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 18.03.11.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer