BRAVO 23/2013

1,70 лв.
Не е налично

В БРАВО 23 те очакват: Little Mix, които ще ти разкажат всичко за новия си албум Salute, ще те запознаем отблизо с новите момчета на Холивуд и Сузи - "Първата любов на нацията", а Ice Cream ще ти разкрият подробности около снимките на новото им видео Захир! Ако това не ти стига, сканирай момчетата от Sleeping with Sirens и научи всичко за Теди, Нелина, Таня и Ана Мария в рубриката ни "От А до Я". За десерт сме ти приготвили стилна изненада: Ще те научим как да се гримираш като истинска Билийбърка с гримовете от лимитираната серия beauty beats - girls on tour with Justin Bieber! Плакатите са на: "Дневниците на вампира", Аврил Лавин, Тейлър Суифт и Джъстин Бийбър!

13 - 26 ноември 2013
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

В БРАВО 23 те очакват: Little Mix, които ще ти разкажат всичко за новия си албум Salute, ще те запознаем отблизо с новите момчета на Холивуд и Сузи - „Първата любов на нацията“, а Ice Cream ще ти разкрият подробности около снимките на новото им видео Захир! Ако това не ти стига, сканирай момчетата от Sleeping with Sirens и научи всичко за Теди, Нелина, Таня и Ана Мария в рубриката ни „От А до Я“. За десерт сме ти приготвили стилна изненада: Ще те научим как да се гримираш като истинска Билийбърка с гримовете от лимитираната серия beauty beats – girls on tour with Justin Bieber! Плакатите са на: „Дневниците на вампира“, Аврил Лавин, Тейлър Суифт и Джъстин Бийбър!

* * *
От корицата:
Little Mix те поздравяват с нов албум!
Изпълнителките на Wings са готови с втория си студиен проект! БРАВО ти разкрива какво да очакваш от 12-те чисто нови трака в дългоочаквания Salute!
 

Постове в мода и снимки: Джаред Лето, Кат Греъм, Чад Майкъл Мъри, Jonas Brothers

Новите момчета на Холивуд
Те вече покоряват сърцата на милиони момичета и са на върха на славата! БРАВО ти представя чаровниците от екрана:

BRAVO ЗвездиBRAVO Звезди

Sleeping with Sirens: Звезден скенер
Наистина е трудно да игнорираш група като SWS. Със специфичното си звучене, обусловено от високите универсални вокали на фронтмена Келън Куин, тя просто е една от онези банди, които или обожаваш, или ненавиждаш страстно. БРАВО ти представя Спящите със сирени (и оставя на теб оценките)!

BRAVO ЗвездиBRAVO Звезди

Момичетата на Заки: От А до Я
Те са четирите елемента, които формират широката усмивка на Заки по време на концертите на X Factor. Те са и тези, които му носят невероятни емоции през последните месеци. Имената им са Ана Мария, Теодора, Нелина и Таня. Енергията им е от тук до небето, а музиката просто струи от тях...

BRAVO ЗвездиBRAVO Звезди

Ice Cream: Любов, музика и Захир
Специално за феновете си Елена, Монти, Ice и Виктор готвят нещо апетитно и същевременно изключително забавно. Какво е то и какво да очакваме от новия им хит ни сподели самата вокалистка на бандата Елена...

Сузи: Първата любов на нацията
Тя е луда фенка на „Дневниците на вампира“ (смята Иън Сомърхолдър за идеалния мъж и дори е кръстила кучето си Деймън!), а очите й светват, когато заговори за тренировките с някогашния си отбор по хип-хоп танци... Тя е Сузи!

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели комплект гримове от лимитираната серия на Еssence beauty beats – girls on tour with Justin Bieber!

 

Здравей, BRAVO!

Тест: Какво за теб са приятелите ти?

Фотороман: Попадение
Лили все още не се е целувала с момче и се опасява, че може да се изложи на срещата си с Асен. На помощ й се притича най-добрият й приятел – Даниел...

Стил: Готова ли си за Бийбър треска?
Те са Мария и Мария: И двете са на 15, обожават Джъстин Бийбър и спечелиха професионална фотосесия с гримовете от лимитираната серия на своя идол beauty beats – girls on tour with Justin Bieber! БРАВО ти показва как да се гримираш като истинска Билийбърка!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!

Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Киноновини: „Надиграването“, „Шестият ден“

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1142 София, ул. "Фритьоф Нансен" 9, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

Плакати:
„Дневниците на вампира“, Аврил Лавин, Тейлър Суифт и Джъстин Бийбър 
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 22.11.13.
Симона Стоянова Александрова 26/11/2013

Здравейте, моята най-добра приятелка е огромна фенка на Малки Сладки Лъжкини, ного бих искала, ако може по-често тяхни плакати, а не само на Little Mix, One direction :)

Добавяне на коментар:
spacer