BRAVO 20/2013

1,70 лв.
Не е налично

В БРАВО 20 те очакват: Ексклузивно интервю, дадено специално за БРАВО, от британската звезда Конър Мейнард! Лора и Криско ще ти споделят всичко за чисто новото им парче Бай Бай и за предизвикателството Музикална академия, Тайлър Поузи говори откровено за брака и дългогодишната си приятелка Шийна, а Рияна и Кейти разкриват суетата си... Ще ти дадем съвети как да разкодираш скритите флиртсигнали на твоята половика, 10 железни причини защо не трябва да изпускаш новия сезон на "Дневниците на вампира" и какво да очакваш от деветия сезон на "Свръхестествено"! Плакатите са на: Кандис Акола, Лейди Гага, "Плажен Тийн Филм" и Little Mix. И голямата изненада: БРАВО ти подарява 8 звездни картички с автограф на финалистите от втория сезон на X Factor!

2 - 15 октомври 2013
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
+подарък 8 картички
Формат: 21 х 28 см

В БРАВО 20 те очакват: Ексклузивно интервю, дадено специално за БРАВО, от британската звезда Конър Мейнард! Лора и Криско ще ти споделят всичко за чисто новото им парче Бай Бай и за предизвикателството Музикална академия, Тайлър Поузи говори откровено за брака и дългогодишната си приятелка Шийна, а Рияна и Кейти разкриват суетата си... Ще ти дадем съвети как да разкодираш скритите флиртсигнали на твоята половика, 10 железни причини защо не трябва да изпускаш новия сезон на „Дневниците на вампира“ и какво да очакваш от деветия сезон на „Свръхестествено”! Плакатите са на: Кандис Акола, Лейди Гага, „Плажен Тийн Филм“ и Little Mix. И голямата изненада: БРАВО ти подарява 8 звездни картички с автограф на финалистите от втория сезон на X Factor!

* * *

BRAVO препоръчваЩе ти подаря луната и звездите...
Цяло лято БРАВО избира за теб едни от най-обичаните и романтични истории. Преди да дойде зимата, ти предлагаме да се потопиш в пищната история на Лола – момиче като всяко друго. Има си гадже рок звезда, което родителите й не харесват (абе, да си го кажем
направо – мразят), целта в живота й е да се появи на зимния бал облечена като Мария Антоанета, но с кубинки на краката, и има едно-единствено желание – никога, ама никога вече да не вижда Крикет Бел! Но под звездите на цветния Сан Франциско желанията невинаги са такива, каквито си ги представяш...
Бестселъра на Стефъни Пъркинс "Звезди за Лола" е най-новата книга от кампанията БРАВО ПРЕПОРЪЧВА! Търсете я от 2 октомври, във вестникарските павилиони заедно със списание БРАВО на специална цена от 6,99 лв. (без списание).

* * *
От корицата
Дневниците на вампира: 10 причини да не пропускаш новия сезон
Шоуто се завръща с гръм и трясък на трети октомври, за радост на феновете, зажадняли за нова порция приключения от Мистик Фолс. БРАВО ти дава десет причини да се върнеш към любимия си вампирски сериал след дългата лятна почивка.
 

Постове в мода и снимки: Джанет Маккърди, Коди Симпсън, Саша Питърс

M.PIRE: Вампири от нова порода
Не е никак лесно да пробиеш на пренаселен музикален пазар като южнокорейския, особено ако те представлява сравнително малък и неизвестен лейбъл. Дебютиралата през август шестчленна бойбанда M.PIRE обаче не се плаши от предизвикателства и прави всичко възможно да се възползва от шанса си.

BRAVO ЗвездиBRAVO Звезди

Рияна и Кейти: Звездите също имат комплекси!

Конър Мейнард: „Надявам се да се върна в България скоро!”
Какво е любимият ти изпълнител да ти каже, че за първи път изпълнява новия си сингъл на живо и ти да си свидетел на това страхотно събитие? Могат да ни кажат само феновете на Конър Мейнард, които дойдоха на концерта на Coca-Cola Happy Energy Tour в София. Ние пък успяхме да се вмъкнем в стаята на Конър, за да си откраднем няколко безценни минутки с него. Оказа се, че България много му харесва, както и българските момичета…

BRAVO ЗвездиBRAVO Звезди

Лора и Криско: В тандем и в нова музикална битка
БРАВО се срещна с Лора и Криско минути преди да се впуснат в поредното приключение, за да ни споделят всичко за чисто новото им парче Бай Бай и за предизвикателството Музикална академия. Стискайте им палци!

Бритни Спиърс: Блясък и разкош
Секси! Обичана от всички и мегауспешна! Суперзвездата се завръща!

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели FLASH 4GB КРОКОДИЛ!

 

Здравей, BRAVO!

Тест: Как флиртуваш?
Всеки има свой собствен стил, разбери към кой тип спадаш ти!

BRAVO Живот

Хороскоп: Личният ти астрокалендар
 

Консултация: Езикът на флирта
Хлътнал/-а си уши? Всеки път, когато го/я видиш, сърцето ти започва да бие лудо и не спираш да мислиш за него/нея? Но не си сигурен/-а дали и той/тя си пада по теб... За да разбереш, трябва да разчетеш езика на тялото му/й! Той никога не лъже и е по-ценен от думите....
BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

 

Тайлър Поузи: Твърде млад за брак?
Той е красив и суперизвестен! И твърде млад, за да се обвърже сериозно, мислят някои! 21-годишната звезда възнамерява да се ожени за голямата си любов Шийна Горлик (21), и то съвсем скоро! Двамата са сгодени от началото на юли и планират сватба колкото се може по-бързо! Новината накара феновете му да ревнуват, а БРАВО побърза да се срещне с актьора, за да го разпита за повече подробности лично!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Свръхестествено: Вампири, върколаци, магьосници, а къде се загубиха ловците?
На фаталния петък 13 сериалът „Свръхестествено“ навърши 8 години от пилотния си епизод. След огромния успех, който братята Уинчестър успяха да пожънат, този октомври с нетърпение очакваме да стартира и новият девети сезон!

Киноновини: „Гравитация“, „Облачно, с кюфтета 2: Отмъщението на огризките“

 

Смях: загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1142 София, ул. "Фритьоф Нансен" 9, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

Плакати:
Кандис Акола, Лейди Гага, „Плажен Тийн Филм“ и Little Mix
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 11.10.13.
Sibel Sibel Sabrieva 04/10/2013

скъпо списание права аз ви сабирам от две години и ви моля да качите плакат на корейската грипа 2pm или ма missa

Вики Иванова Иванова 06/10/2013

Имам го и е страхотно!!!Само че де да имаше и за други звезди освен американци и българи!Много бих искала да имаше и някоя статия или плакат за Мартина Стоессел или самия филм Виолета!!!Ех,МЕЧТИ!!!

Симона Стоянова Александрова 26/11/2013

Бих искала да срещам по-често списания на Дневниците на вампира, Малки Сладки Лъжкини, Древните, Рейвъндууд, срещам само Little mix/one direction, моля направете края на Октомври списание със супер плакати на Дневниците на вампире _3

Цветелина Галинова Стоянова 23/01/2014

Искам да поръчам това списание .Моля пишете ми и ми кажете дали го има в складовете ,защото много искам да си го поръчам даже още няколко издания на списание ''Bravo ''

Добавяне на коментар:
spacer