BRAVO 10/2012

1,70 лв.
Не е налично

Тя дойде в България да снима екшъна The Getaway ("Бягството") и десетки момичета и момчета също избягаха (от училище), за да я видят - виж какво ни разказаха някои от щастливките, успели да получат автограф от Сел, и прочети посланието на приятеля й Джъстин до читателите на БРАВО в брой 10. Ако пък не си сред феновете на ДжеЛена, можеш да се порадваш на ексклузивното интервю с "другото" трио от "Игрите на глада", да си припомниш историята на Linkin Park и да сканираш Дженифър Лопес. И, да - голямата 1D колекция продължава! Наред е Лиам...

16 - 29 май 2012
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Тя дойде в България да снима екшъна The Getaway („Бягството“) и десетки момичета и момчета също избягаха (от училище), за да я видят – виж какво ни разказаха някои от щастливките, успели да получат автограф от Сел, и прочети посланието на приятеля й Джъстин до читателите на БРАВО в брой 10. Ако пък не си сред феновете на ДжеЛена, можеш да се порадваш на ексклузивното интервю с „другото“ трио от „Игрите на глада“, да си припомниш историята на Linkin Park и да сканираш Дженифър Лопес. И, да – голямата 1D колекция продължава! Наред е Лиам...

* * *
От корицата
Джъстин Бийбър – Копнеж, съмнения и любов в новия албум
 

Постове и мода в снимки: Мери-Кейт Олсън, Нина Добрев, Ема Стоун, Кеша, Хилари Дъф, Майли Сайръс

Коди Симпсън: „Когато пея, мисля за момичета!“
БРАВО се срещна с 14-годишния сладур, за да поговори за музиката и момичетата, или с други думи казано – нещата от живота!

Селена Гомез: Срещи с фенове в София
Тя дойде в България да снима екшъна The Getaway („Бягството“) и десетки момичета и момчета също избягаха (от училище), за да я видят. 14-годишната Ива бе една от тях...

Голямата 1D колекция, Част II: Лиам
Втората част от голямата One Direction колекция в БРАВО ти представя Лиам Пейн!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Дженифър Лопес: Звезден скенер
Когато казва на родителите си, че мечтае да стане актриса, те й отвръщат така: „Това не се случва на латиноамериканците!“. Е, една латиноамериканка успява не само да стигне до Холивуд, но и да сбъдне американската мечта!

Linkin Park: По следите на рап-рок гигантите
С 50 милиона продадени CD-та, те са най-успешната рок банда от последните 10 години! Броени седмици преди излизането на новия им албум Living Things, БРАВО те подготвя, като те връща назад към корените на LP!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

I Love K-POP, Част VIII: 2pm
Казват, че капитанът напуска кораба последен, но в случая с 2PM става точно обратното. Лидерът Джей Парк (24) си тръгва година след сформирането на групата и след скандал около профила му в MySpace. От 7-членна, бандата остава с екипаж от шестима. Не че без Джей Парк корабът потъва... Нали, ако нещо стане, на помощ ще се притече групата близнак на 2PM – 2АM. Това е втората субгрупа, образувана от 11-членната банда One Day. Общо взето, Kpop нон стоп!

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели тениска на любима звезда!

5 минути с...: Оли Мърс

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Стил: Открий перфектните слънчеви очила!
БРАВО ти показва актуалните модели и ти разкрива как да откриеш най-подходящия за теб!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Тест: Може ли съкровището ти да разчита на теб?

Хороскоп: Личният ти астро календар

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

 

„Игрите на глада“: Уди, Елизабет и Лени споделят тайни
Убийства, комикси и рок! След като те срещна с Дженифър Лорънс, Джош Хътчерсън и Лиам Хемсуърт, сега БРАВО ти представя другото трио от „Игрите на глада“!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Диктаторът“, „Мъже в черно 3“, „Чернобилски дневници“

Плакати:
Linkin Park, Шер Лойд, „Отмъстителите“, Дрейк
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 25.05.12.
anichka bee 20/05/2012

mn qk broii nqkoi shte mi kaje li originalniq sait na spisanieto ?

Добавяне на коментар:
spacer