Всяка книгa от тази колекция съдържа компактдиск, в който любимата приказка, прочетена от актьор, създава уют и пленява детското въображение. Изданията са подходящи и за тези, които правят първите си опити да четат сами. Аудиозаписът и красивите илюстрации от филмовата класика на "Дисни" ще помогнат на всяко дете да изпита удоволствието от четенето и да преживее магията на историите.

7,99 лв.
7,99 лв.
7,99 лв.
7,99 лв.
7,99 лв.
11,90 лв.
11,90 лв.
11,90 лв.
11,90 лв.
11,90 лв.
11,90 лв.

Всяко едно от дванадесетте издания е базирано на любими истории, разказани в едноименните пълнометражни анимационни филми на „Дисни”. Малчуганите ще бъдат увлечени да проследят приключенията на „Пинокио”, „Цар Лъв”, „Книга за джунглата”, „Аладин”, „Бамби”, „101 далматинци”, „Питър Пан”, „Ариел”, „Пепеляшка”, „Спящата красавица”, „Снежанка” и „Красавицата и Звяра”. Аудиозаписът и красивите илюстрации от филмовата класика на „Дисни” ще помогнат на всяко дете да изпита удоволствието от четенето и да преживее магията на историите. За това ще спомогне и гласът на актрисата от театър „София” Майя Остоич. Тя е добре позната с роли в любими детски постановки като „Пипи”, „Приключения опасни със герои сладкогласни”, „Карлсон, който живее на покрива” и „Когато пораснеш... внимавай”. Благодарение на дългогодишния си опит и талант актрисата съумява чудесно да предаде емоцията и приключенията, с които са наситени страниците на книгите от „Приказки на глас”. Всичко това ги прави наистина изключително подходящи за децата, които правят първите си опити да четат сами.

Но не е само това. Според педагози и възпитатели слушането на аудиоприказки има още редица ползи. Доказано е, че то подобрява способността за концентрация и възприемането на думите и езика. Помага и за обогатяване на речника на детето и научаването на правилно изговаряне и произнасяне на по-сложните словосъчетания. Чрез аудио-книгите децата развиват също така усещането си за емоционално изразяване – опознават нюанси, дълбочини, цялото богатство на изразяване на емоциите. Слушането на аудиоприказки поощрява и развитието на въображението и креативността. То не може да замести четенето заедно с родител, но го подпомага, допълва и обогатява. И е приятно занимание, с което може да изпълните дългите часове на път. Да не забравяме и ползите за родителите – докато децата слушат аудиоприказки, вие може да сготвите или да шофирате.