#ХариПотърУДома 

Вълшебен Вторник, 14 април

 

КАК ДА СЪЗДАДЕТЕ НАЙ-УЮТНАТА ОБСТАНОВКА ЗА ЧЕТЕНЕ НА КНИГИТЕ ЗА ХАРИ ПОТЪР

Възглавнички? Отметнато. 

Любима напитка? Тук.

Лакомства? Готово. 

Ъъм, книга за Хари Потър? Определено я имаме.

 

Направи си хралупа или колко е важно да ни е удобно

Първото пристъпване в света на магията си е голяма работа, така че се постарай да се настаниш удобно, когато вратите на „Хогуртс“ се разтворят пред теб. Ние сърдечно препоръчваме да си направиш собствена хралупа – или укрепление от одеяло – бъди креативен! Не забравяй да се допиташ до родителите или настойниците си, преди да отмъкнеш всяко уютно и мекичко нещо в дома си!

 

 

Запаси се с любимите си лакомства

Запознанството със света на магьосниците ще те накара да огладнееш. След като се включиш в първото пиршество в „Хогуортс“, със сигурност ще се почувстваш поне малко гладен! Така че подготви малко лакомства наблизо. Хари обожава захарния пай, а какъв е твоят любим сладкиш? Може би дори можеш да опиташ да похапваш заедно с героите. Дали случайно нямаш сандвичи с телешко месо? Това е обичайното ядене на Рон…

 

 

Подсигури се, че осветлението е добро

Четенето на тъмно може да ти докара главоболие, така че се подсигури, че имаш обилна светлина, особено ако вече си си направил хралупа. За съжаление, не можеш да призовеш светлина с пръчката си, така че ще трябва да използваш фенерче или лампички, за да пресъздадеш атмосферата от „Хогуортс“!

 

 

Избери любимата си книга за Хари Потър

Брадата на Мерлин! Има толкова много книги за Хари Потър, от които да избереш! Може би си заел нечий поомачкан стар екземпляр на първата книга или си от късметлиите, които притежават новите лъскави илюстровани издания? Което и да е любимото ти издание, магьосническият свят е само на едно разлистване разстояние.

 

 

Опитай някои от невероятните ни предизвикателства!

Така, погълнал си пет глави на един дъх? Не те виним за това… Но веднъж след като приключиш с четенето за деня, може да пробваш някои от въпросниците, които сме подготвили за теб. Провери невероятния куиз за първата година в „Хогуортс“ (на сайта на WW), за да провериш всичките познания за магьосническия свят, които си попил! Всеки ден ще ставаш все по-добър и по-добър!

#ХариПотърУДома #HarryPotterAtHome #ВълшебенВторник

 

Източник Wizarding World

Фотографии на български магьосници в Instagram

19,90 лв.
15% Отстъпка
38,00 лв.
44,70 лв.
Спестявате: 6,70 лв.
20% Отстъпка
154,32 лв.
192,90 лв.
Спестявате: 38,58 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
9,90 лв.
45,00 лв.