Чудовищен шик 3: Клео и Дюс

2,99 лв.
Не е налично

Най-бляскавата чудовищна двойка на "Монстър Хай" те кани да надникнеш в гардероба й! В това шикозно издание с две лица те очакват не само страх-отни рисувателни страници с Клео и Дюс, но и наелектризиращо яки лепенки! С тяхна помощ и малка доза от собственото ти въображение ще направиш двамата влюбени повече от неотразими!

 Марка
 Monster High
 Тип
 Занимателни книги с лепенки
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 21 x 29
 Страници
 16 черно-бели
 Включва
 Лепенки
 ISBN/Баркод
 9789542708247
Поредица МОНСТЪР ХАЙ във Facebook

Най-бляскавата чудовищна двойка на „Монстър Хай“ те кани да надникнеш в гардероба й! В това шикозно издание с две лица те очакват не само страх-отни рисувателни страници с Клео и Дюс, но и наелектризиращо яки лепенки! С тяхна помощ и малка доза от собственото ти въображение ще направиш двамата влюбени повече от неотразими!

Чудовищен шикЧудовищен шик

Чудовищен шикЧудовищен шик

Клео е дъщеря на Мумията. Тесните бинтове, в които е обвита, са не само знак за чудовищното й потекло, но и страхотно модно решение. Технически Клео е на 5842 години, но чак сега получава шанса да бъде тийнейджър.

Чудовищен шикЧудовищен шик

Чудовищен шикЧудовищен шик

Дюс е на 16 и е син на Горгона Медуза. Не се разделя с черните си очила, за да не вкамени случайно някой от приятелите си. За щастие, дори това да се случи, ефектът е краткотраен.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer