Внимавай със силата на Тъмната страна

14,90 лв.
Не е налично

Това е историята от „Междузвездни войни“, включваща всичко – Джаба, Боба, Уикет, Ребо, Ниен Нанба, „Това е капан!“, Люк, който се превърта във въздуха, за да грабне лазерния си меч, скоростните мотори, Йода, духът на Йода, ранкора, Хилядолетния сокол, Уедж, Ландо, Люк, Лея, Хан, Чуи, Cи Трипио, A2… Но тук са включени и втората Звезда на смъртта, противната зла усмивка на императора и последният сблъсък на Люк с Дарт Вейдър!

Това е много – дали не е прекалено много? Разбира се, че не! Ти и аз ОБОЖАВАМЕ „Междузвездни войни“. Така че разгърни книгата и се дръж здраво. На път сме да направим скок със скоростта на светлината!

 Автор
 Том Енгълбергер
 Тип
 Научна фантастика
 Поредица
 Междузвездни войни
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 392 черно-бели и цветни
 ISBN/Баркод
 9789542715269

В навечерието на кинопремиерата на Междузвездни войни: Епизод 7 – Силата се пробужда, Disney Lucasfilm Press предлага на новото поколение читатели обновена поредица романи – адаптации по най-обичаната научнофантастична филмова поредица за всички времена!

Завладяващия преразказ на Междузвездни войни: Епизод 6 – Завръщането на джедаите поднася класическата битка между доброто и злото в една неповторима гледна точка и на езика на днешните младежи. Несъмнено по-зрелите фенове на сагата Междузвездни войни също ще оценят този роман.

* * *

За Том Енгълбергер писането е като редене на пъзел – той свързва герои, проблеми и случки и така, след малко суетня и врява, се появява поредният му книжен шедьовър. Преди е работил като репортер, биолог-изследовател и какво ли още не...

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer