Бягството на разбойника: Приключенията на Хан Соло и Чубака

14,90 лв.
Не е налично

ХАН СОЛО И ЧУБАКА СЕ ЗАВРЪЩАТ В ЕДНО ИЗЦЯЛО НОВО ПРИКЛЮЧЕНИЕ!

В тази история с действие, развиващо се между събитията в „Междузвездни войни: Нова надежда” и „Междузвездни войни: Империята отвръща на удара”, Хан и Чуи трябва да подкарат „Хилядолетния сокол” на строго секретна мисия на Бунта, укривайки се от свирепи ловци на глави и един безмилостен имперски агент.

В книгата са скрити следи, подсказващи развитието на историята в дългоочаквания нов филм МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: СИЛАТА СЕ ПРОБУЖДА.

 Автор
 Грег Рука
 Тип
 Научна фантастика
 Поредица
 Междузвездни войни
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 232 черно-бели и цветни
 ISBN/Баркод
 9789542715757

Времената са белязани от гражданска война. Героичните борци за свобода от Бунтовническия съюз са спечелили най-значимата си битка досега, унищожавайки най-върховното оръжие на Империята – Звездата на смъртта. Но Бунтът няма време да се наслади на победата си. Злата Галактическа империя е разпознала бунтовниците като заплаха и претърсва Галактиката за всякаква информация, която би й помогнала за абсолютното унищожение на борците за свобода.

* * *

Грег Рука е носител на награди на „Ню Йорк Таймс“ автор на бестселъри, включващи няколкостотин комикса и над двайсет и пет романа. Живее в Портланд, Орегон, със съпругата си и двете им деца. Той посещава далечната галактика за първи път, когато е едва седемгодишен, и все още не иска да се завърне от нея.

.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer