Подвижна мишена: Приключенията на принцеса Лея

14,90 лв.
Не е налично

ПРИНЦЕСА ЛЕЯ СЕ ЗАВРЪЩА В ЕДНО ИЗЦЯЛО НОВО ПРИКЛЮЧЕНИЕ!

С действие, развиващо се между събитията в „Междузвездни войни: Империята отвръща на удара” и „Междузвездни войни: Завръщането на джедаите”, историята проследява пътешествието на борбената принцеса Лея, която води отлъчена група бунтовници на опасна мисия срещу злата Галактическа империя.

В книгата са скрити следи, подсказващи развитието на историята в дългоочаквания нов филм МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: СИЛАТА СЕ ПРОБУЖДА.

 Автори
 Сесил Кастелучи и Джейсън Фрай
 Тип
 Научна фантастика
 Поредица
 Междузвездни войни
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 272 черно-бели и цветни
 ISBN/Баркод
 9789542715764

Замаяни от гибелното поражение, което са преживели на Хот, героичните борци за свобода от Бунтовническия съюз са се разпръснали из космоса, преследвани от агентите на зловещата Галактическа империя. Един от бунтовническите специални отряди закриля принцеса Лея, придвижвайки я тайно от звезда на звезда. Тя трябва да направи невероятна саможертва, за да предотврати това идеята за свободата да бъде напълно заличена от галактическото пространство…

* * *

Като дългогодишна почитателка на „Междузвездни войни“ Сесил Кастелучи смята, че Лея е най-страхотната космическа принцеса на всички времена. Авторката живее в Лос Анджелис, където човек може да види звезди както на небето, така и на улицата.

Джейсън Фрай е автор на повече от трийсет романа, разкази и други творби с действие, развиващо се в много далечни галактики.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer