3/2014: Време за шампиони

3,99 лв.
Не е налично

Две големи събития отличават този месец: Световното първенство по футбол в Бразилия и рожденият ден на нашия любим Доналд Дък. Ура! Но по-важното е, че между двете има гореща връзка - Доналд е суперзапалянко.

А докато малките патета се чудят как да изненадат Доналд за рождения му ден, откриват, че освен футбол, той има само още една страст. Някой ще познае ли каква?

Сега е точният момент да се насладим на порция подвизи на знаменития паток. Като например успешното дестабилизиране на едно гениално криминално изобретение, което може за няколко мига да състари жителите на планетата. Или пък да измине за рекордно дълго време... късо разстояние. По собствените му думи: той винаги има хиляди решения - как да се справи със затруднение, да изненада и най-вече да забавлява.

Честито на вечно свежия паток и на неговите фенове!

 Марка
 Мики Маус и Доналд Дък
 Тип
 Комиксови книги
 Поредица
 Доналд Дък
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 96 цветни
 ISBN/Баркод
 977131499200803
Склад: Изчерпано

Две големи събития отличават този месец: Световното първенство по футбол в Бразилия и рожденият ден на нашия любим Доналд Дък. Ура! Но по-важното е, че между двете има гореща връзка – Доналд е суперзапалянко.

А докато малките патета се чудят как да изненадат Доналд за рождения му ден, откриват, че освен футбол, той има само още една страст. Някой ще познае ли каква?

Сега е точният момент да се насладим на порция подвизи на знаменития паток. Като например успешното дестабилизиране на едно гениално криминално изобретение, което може за няколко мига да състари жителите на планетата. Или пък да измине за рекордно дълго време... късо разстояние. По собствените му думи: той винаги има хиляди решения – как да се справи със затруднение, да изненада и най-вече да забавлява.

Честито на вечно свежия паток и на неговите фенове!

Доналд Дък

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

При поръчка на повече издания от тази категория ползвате отстъпка както следва:

Обща стойност, лв. – Отстъпка, %
25,00 лв. - 28,99 лв. – 5%
29,00 лв. - 33,99 лв. – 10%
34,00 лв. - 43,99 лв. – 15%
44,00 лв. - 58,99 лв. – 20%
над 58,99 лв. – 25%

Важно е да знаете:

  • Колкото крайната стойност на поръчката ви се увеличава, толкова процентът отстъпка нараства, според скалата по-горе.
  • Към поръчката си можете свободно да добавяте и издания, за които няма пакетна отстъпка, или издания, включени в други пакетни предложения.
  • Пакетните предложения са активни до изчерпване на промоционалните количества.
  • Пакетните отстъпки не могат да бъдат прилагани едновременно с други промоции.

Повече информация за пакетните ни предложения и кои други издания можете да поръчате с пакетна отстъпка ще откриете на тази страница.