24/2013: Отдаден на инвестициите

6,99 лв.

От месеци Доналд работи за Чичо Скрудж. Но какъв отговор получава, когато поисква няколко дни от платения си отпуск? Отрицателен, естествено! Но Доналд е твърдо решен да си почине! Единственият начин да постигне това е чрез лъжа. Но... Чичо Скрудж разкрива всичко. А така добре планираната почивка на Доналд се превръща в истински кошмар. И колкото и да не ти се вярва - Чичо Скрудж не е причина за това! А точно обратното - той спасява Доналд и племенниците му от надвисналата беда.А също така всички знаем, че Мики Маус е предприемчив и смел авантюрист... Но понякога дори и той заспива пред телевизора. Не за дълго обаче. Дзъррр... Телефонният звън го събужда и той осъзнава, че закъснява за среща с Мини. Още по-лошо - не успява да отиде на срещата. Защо ли? Поредица от неблагоприятни събития... Всичко напълно се обърква, но... краят е щастлив!Ще научиш също дали Доналд става за кучегледач, на когото може да се има абсолютно доверие, или е по-добър като Супердък, който знае как да се справя със злодеите. А знаеш ли подробности за корените на Дъкбург и какво е значението на чинарите за града? Приготви се да видиш странния портрет на Чичо Скрудж и още много небивалици!

 Марка
 Мики Маус и Доналд Дък
 Тип
 Комиксови книги
 Поредица
 Макрокомикс
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 192 цветни
 ISBN/Баркод
 977131404506324
Склад: В наличност

От месеци Доналд работи за Чичо Скрудж. Но какъв отговор получава, когато поисква няколко дни от платения си отпуск? Отрицателен, естествено! Но Доналд е твърдо решен да си почине! Единственият начин да постигне това е чрез лъжа. Но... Чичо Скрудж разкрива всичко. А така добре планираната почивка на Доналд се превръща в истински кошмар. И колкото и да не ти се вярва – Чичо Скрудж не е причина за това! А точно обратното – той спасява Доналд и племенниците му от надвисналата беда.

А също така всички знаем, че Мики Маус е предприемчив и смел авантюрист... Но понякога дори и той заспива пред телевизора. Не за дълго обаче. Дзъррр... Телефонният звън го събужда и той осъзнава, че закъснява за среща с Мини. Още по-лошо – не успява да отиде на срещата. Защо ли? Поредица от неблагоприятни събития... Всичко напълно се обърква, но... краят е щастлив!

Ще научиш също дали Доналд става за кучегледач, на когото може да се има абсолютно доверие, или е по-добър като Супердък, който знае как да се справя със злодеите. А знаеш ли подробности за корените на Дъкбург и какво е значението на чинарите за града? Приготви се да видиш странния портрет на Чичо Скрудж и още много небивалици!

Макрокомикс

Макрокомикс

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

При поръчка на повече издания от тази категория ползвате отстъпка както следва:

Обща стойност, лв. – Отстъпка, %
25,00 лв. - 28,99 лв. – 5%
29,00 лв. - 33,99 лв. – 10%
34,00 лв. - 43,99 лв. – 15%
44,00 лв. - 58,99 лв. – 20%
над 58,99 лв. – 25%

Важно е да знаете:

  • Колкото крайната стойност на поръчката ви се увеличава, толкова процентът отстъпка нараства, според скалата по-горе.
  • Към поръчката си можете свободно да добавяте и издания, за които няма пакетна отстъпка, или издания, включени в други пакетни предложения.
  • Пакетните предложения са активни до изчерпване на промоционалните количества.
  • Пакетните отстъпки не могат да бъдат прилагани едновременно с други промоции.

Повече информация за пакетните ни предложения и кои други издания можете да поръчате с пакетна отстъпка ще откриете на тази страница.