14/2012: Въпрос на чест

5,99 лв.

Обикновено възрастните се карат на децата, а не обратното. Затова и първата мисъл на Доналд, когато вижда бъркотията вкъщи, е да обвини своите племенници. Този път обаче и те не му остават длъжни... Наричат чичо си "безотговорен" и на Доналд му се налага да ги научи какво е паток за пример. Лошото е, че мисията, с която трябва да покаже мускули, е малко по-деликатна от чистенето на килима или гладенето на прането. Доналд трябва да разследва стъпката на полувълк-получовек, открита при вандалство в завод за пакетиране на месо! Тръгни и ти по следите на върколака и последвай Мини и Мики по мистериозния им маршрут от цифри.

Между историите в този макрокомикс ще ти се наложи да минеш и през един тунел. Помогни на Доналд Дък и на Чичо Скрудж да съберат двама влюбени в тунела на вечността!

 Марка
 Мики Маус и Доналд Дък
 Тип
 Комиксови книги
 Поредица
 Макрокомикс
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 192 цветни
 ISBN/Баркод
 977131404507014
Склад: В наличност

Обикновено възрастните се карат на децата, а не обратното. Затова и първата мисъл на Доналд, когато вижда бъркотията вкъщи, е да обвини своите племенници. Този път обаче и те не му остават длъжни... Наричат чичо си „безотговорен“ и на Доналд му се налага да ги научи какво е паток за пример. Лошото е, че мисията, с която трябва да покаже мускули, е малко по-деликатна от чистенето на килима или гладенето на прането. Доналд трябва да разследва стъпката на полувълк-получовек, открита при вандалство в завод за пакетиране на месо! Тръгни и ти по следите на върколака и последвай Мини и Мики по мистериозния им маршрут от цифри.

Между историите в този макрокомикс ще ти се наложи да минеш и през един тунел. Помогни на Доналд Дък и на Чичо Скрудж да съберат двама влюбени в тунела на вечността!

Макрокомикс

Макрокомикс

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

При поръчка на повече издания от тази категория ползвате отстъпка както следва:

Обща стойност, лв. – Отстъпка, %
25,00 лв. - 28,99 лв. – 5%
29,00 лв. - 33,99 лв. – 10%
34,00 лв. - 43,99 лв. – 15%
44,00 лв. - 58,99 лв. – 20%
над 58,99 лв. – 25%

Важно е да знаете:

  • Колкото крайната стойност на поръчката ви се увеличава, толкова процентът отстъпка нараства, според скалата по-горе.
  • Към поръчката си можете свободно да добавяте и издания, за които няма пакетна отстъпка, или издания, включени в други пакетни предложения.
  • Пакетните предложения са активни до изчерпване на промоционалните количества.
  • Пакетните отстъпки не могат да бъдат прилагани едновременно с други промоции.

Повече информация за пакетните ни предложения и кои други издания можете да поръчате с пакетна отстъпка ще откриете на тази страница.