Сподели думата (мобилно приложение)

0,00 лв.
Не е налично

Играй на асоциации със своите приятели и споделяй лесно и бързо резултатите от игрите и собствените си асоциации. Безплатно приложение от Емил Конрад!

 Автор
 Емил Конрад
Безплатно мобилно приложение за iOS и Android

Склад: Изчерпано

Как се играе?

Настрой играта, като въведеш имената на двамата играчи/двата отбора; избереш броя думи; и посочиш времето за познаване на всяка от думите в разиграването.

След стартиране на играта има кратко изчакване, за да може познаващият да постави телефона на челото си с екрана напред, преди да се е появила думата.

Подсказващият използва различни думи-асоциации, движения, звуци и други средства, за да помогне на приятеля си да познае думата, преди да изтече времето.

След като дадеш отговор, трябва да тапнеш върху екрана, и да избереш съответно УСПЕХ или НЕУСПЕХ. След това идва ред на новата дума от разиграването.

Накрая се показват резултатите от играта, които могат да се запаметят и/или да се споделят във Фейсбук. По време на играта на случаен принцип предната камера на устройството е направила няколко снимки, които можеш да разгледаш и споделиш след това. Те са запазени във фотогалерията.

В приложението има вградени повече от 150 думи (животни, предмети, спортове, действия и много други). Те могат да се деактивират и отново да се активират, като при разиграванията се появяват единствено активните думи.

Най-якото в приложението е възможността да добавиш свои думи за познаване чрез опцията ДОБАВИ АСОЦИАЦИИ. Въведи любими (или не толкова любими) филми, сериали, филмови или музикални звезди, супергерои, популярни личности, за да направиш своето приложение СПОДЕЛИ ДУМАТА още по-интересно за игра. Използвай различни цветови фонове за различните категории думи, за да може лесно да ги сортираш. Експериментирай! Твоите асоциации също могат да се активират и деактивират, като няма ограничение за броя думи. Можеш и да споделяш своите думи за познаване в социалните мрежи.

Чрез менюто НАСТРОЙКИ имаш възможност да включиш или изключиш звуците в играта.

Това приложение е подарък, свързан с книгата ми #Сподели. В YouTube канала ми ще откриеш доста видеа, в които играя на асоциации, например това. Ако имаш въпроси или идеи, свързани с играта, изпрати ги на apps@egmontbulgaria.com.

Желая ти приятни забавления с приятелите!

Емил Конрад
 

Разработчик на приложението:

DeVRealm

лъчезара тодорова 11/05/2016

Защо не мога да я изтегля ( тела ми е на Microssoft Nokia )

Добавяне на коментар: