Илумине: Досието Illuminae_01 (Е-книга)

17,99 лв.
Не е налично

Сутринта Кейди си мисли, че да скъса с Езра е било най-тежкото нещо в живота й. Следобеда планетата й е унищожена...

Годината е 2575 и две конкурентни мегакорпорации воюват за планета, която не представлява нищо повече от заледено петънце на края на Вселената. Жалко че на никого не му хрумва да предупреди хората, които живеят на нея. Кейди и Езра едва си говорят, но са принудени заедно да си проправят с бой път към совалките за евакуация.

Разказана под формата на хакнати файлове - имейли, схеми, военни досиета, медицински доклади, интервюта и още - ИЛУМИНЕ е първа част от фантастична трилогия за преобърнатите съдби, за човешкия кураж и за цената на истината. Експлозивна смес от емоция, действие и моменти, които ще ви накарат да затаите дъх.

Повече информация за поредицата ще откриете на Illuminaefiles.com

Тази е-книга е с фиксирани страници, реплика на тези в печатното издание, и не е подходяща за четене през устройства с малък екран и приложения, които не поддържат възможност за уголемяване (zoom) на изображения в електронните книги. Организацията на информацията в е-книгата не позволява маркиране на текст и промяна на размера на шрифта, освен чрез мащабиране (zoom) на цялата страница.

 Автори
 Ейми Кауфман и Джей Кристоф
 Тип
 Научна фантастика
 Поредица
 Илумине
 Възраст
 13+
 Формат
 EPUB
 Страници
 608 черно-бели
 ISBN/9789542718154
 9789542717300
Мартин Георгиев Златанов 25/06/2022

Здравейте! Ще се преиздава ли това издание в печатна форма и ако не има ли шанс да открия изостанали бройки в книжарската мрежа или на друго място?

Добавяне на коментар:
spacer