1: В морските дълбини (Е-книга)

10,99 лв.
Не е налично

Богата на магия и митология, приключения и опасности, романтика и приятелство и теми, както класически, така и съвременни, В МОРСКИТЕ ДЪЛБИНИ, първата книга от "Сага за вода и огън", е епична приказка, толкова обширна, загадъчна и изкусителна, колкото е и самото море.

 Автор
 Дженифър Донъли
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Сага за вода и огън
 Възраст
 13+
 Формат
 EPUB
 Страници
 312
 ISBN/Баркод
 9789542714552
Склад: Изчерпано

Богата на магия и митология, приключения и опасности, романтика и приятелство и теми, както класически, така и съвременни, В МОРСКИТЕ ДЪЛБИНИ, първата книга от „Сага за вода и огън“, е епична приказка, толкова обширна, загадъчна и изкусителна, колкото е и самото море.

Дълбоко в океана, в свят не толкова различен от нашия, живеят морските хора. Тяхното общество се разпростира през морета и води по цялото земно кълбо...

Серафина, русалка от Средиземно море, се събужда в сутринта на годежа си. Най-голямата й тревога би трябвало да е да спечели любовта на красивия принц Мади. Въпреки това Сера е преследвана от странни сънища, предсказващи завръщането на древно зло. Мрачните й предчувствия се потвърждават, когато стрелата на наемен убиец отравя майка й. Сега Серафина трябва да се впусне в търсене на господаря на убиеца и да предотврати война между морските народи. Водена единствено от призрачните си сънища, Сера търси пет други русалки, разпръснати по шестте морета. Заедно те ще създадат неразрушима сестринска връзка и ще разкрият конспирация, заплашваща съществуването на света им.

* * *

Поредица „Сага за вода и огън” е проект на Disney Publishing Worldwide, спечелила (по)читатели из цял свят. В интервюта авторката Дженифър Донъли признава, че се вдъхновява за сюжета от ретроспективната изложба „Дива красота” на Александър МакКуин. Може да разгледате приказните произведения на дизайнера тук. След излизането на „В морските дълбини” на свой ред млада дизайнерка комбинира тоалет с аксесоари, вдъхновен от корицата на книгата.

Кадри от създаването на корицата.

Ревю на романа в „Аз чета”.

* * *

АВТОРЪТ

Дженифър Донъли е автор на пет романа. Отраснала е в Ню Йорк, в окръзите Люис и Уестчестър, и е посещавала университета Рочестър, където завършва английска литература и европейска история. Дженифър живее в Хъдсън Вали в Ню Йорк заедно със съпруга си, дъщеря си и три спасителни кучета.

Посетете сайта на авторката: jenniferdonnelly.com

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: