BRAVO препоръчваBRAVO ПРЕПОРЪЧВА 33 книги за лятото, за които всички говорят!

BRAVO ПРЕПОРЪЧВА е кампания на водещото тийн списание в България и се осъществява съвместно с издателство ЕГМОНТ. Идеята ѝ е популяризирането и разпространението на популярни заглавия от художествената литература за тийнейджъри сред читателите на списанието.
 
При поръчка от сайта на издателство ЕГМОНТ на едно или повече издания от селекция БРАВО ПРЕПОРЪЧВА с промокод BRAVO15, читателите получават 15% отстъпка от коричната цена на съответната книга.
 
24,90 лв.
17,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
12,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
14,90 лв.
ХИТ!
14,90 лв.
24,90 лв.
16,90 лв.

Официални правила на кампанията БРАВО ПРЕПОРЪЧВА

Механизъм на кампанията?

За участие в кампанията читателите на списание БРАВО следва да поръчат онлайн от сайта на издателство ЕГМОНТ една или повече книги от специалната селекция БРАВО ПРЕПОРЪЧВА https://egmontbulgaria.com/337/ със заявена доставка на територията на България, като въведат и приложат специалния промо-код на кампанията BRAVO15 в полето за ваучер при финализиране на поръчката си. За всяка поръчка с промо-код BRAVO15 в рамките на кампанията читателите получават 15% отстъпка от коричната цена на съответната книга.

Продължителност на кампанията:

От 28.07. до 31.08.2018 г. включително или до изчерпване на количествата на книгите от специалната селекция БРАВО ПРЕПОРЪЧВА в сайта на издателството. БРАВО БЪЛГАРИЯ и ЕГМОНТ си запазват правото да удължат или съкратят продължителността на кампанията при условие, че оповестят промяната в уебсайта на ЕГМОНТ.

Право на участие:

В кампанията имат право да участват всички физически лица, навършили 18 г., които приемат условията на настоящите официални правила и условията за ползване на сайта на издателство ЕГМОНТ.

Включени в кампанията заглавия

В кампанията участват само специално селектирани заглавия от каталога на ЕГМОНТ, налични за онлайн поръчка от уебсайта на издателството. Пълен списък на включените заглавия може да бъде открит тук: https://egmontbulgaria.com/337/

Територия на провеждане на кампанията:

Кампанията се провежда на територията на България и важи за доставки на включените заглавия на територията на България и поръчки, извършени при условията на тази кампания в уебсайта на ЕГМОНТ.

Използване на промокод за целите на кампанията:

За да се включат в кампанията и да се възползват от специалната отстъпка в размер на 15% читателите на сп. БРАВО следва:

  • да изберат и поръчат едно или повече заглавия от специалната селекция БРАВО ПРЕПОРЪЧВА в уебсайта на ЕГМОНТ https://egmontbulgaria.com/337/, като ги добавят в своята количка
  • да въведат и приложат (чрез натискане на бутон „Прилагане на ваучер“) промо-код BRAVO15 в полето за „Прилагане на ваучер“ при финализиране на поръчката си. Отстъпката за книги от кампанията ще бъде калкулирана автоматично в общата цена на поръчката.

Отговорност:

ЕГМОНТ и БРАВО БЪЛГАРИЯ не носят отговорност, ако потребител е предоставил грешен имейл адрес, телефон за връзка, непълен или неточен адрес за доставка на книгата/книгите с отстъпка. ЕГМОНТ не носи отговорност при възникване на форсмажорни обстоятелства, които възпрепятстват провеждането на кампанията или предоставянето на отстъпката.

Допълнителни условия:

- При изчерпване на поръчана от даден потребител книга от каталога, ЕГМОНТ ще се свърже с потребителя за уточняване на евентуални промени по поръчката.

- При поръчка на две или повече книги, отстъпката е валидна за две или повече (съответния брой) издания.

- С участието си в кампанията потребителите се съгласяват с настоящите официални правила.