Riverdale: Извън града (+ подарък плакат) •

14,90 лв.

• Специално предложение: Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ екземпляри от книгата ще бъдат придружени от ПОДАРЪК ТЕМАТИЧЕН ПЛАКАТ и ще бъдат доставени в срок между три и шест дни след датата на издаване на книгата (24 август 2019). Предложението важи за поръчки, направени до 23 август 2019 включително или до изчерпване на промоционалните количества от подаръка. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено.

Когато Арчи, Бети, Вероника и Каната поемат на пътешествие, те откриват, че проблемите от малкия им град ги преследват навсякъде.

Арчи е подсъдим за убийство и всички доказателства са срещу него. Бети, Вероника и Каната знаят, че Арчи е натопен от Хайръм Лодж, но как биха могли да го докажат?

Бандата съставя отчаян план в опит да докаже невинността на Арчи – те трябва да се върнат на мястото на убийството. Трябва да се върнат в Шадоу Лейк.

Заплахи дебнат отвсякъде, особено в дълбините на гората, където се намира семейната хижа. Ще успее ли бандата да открие доказателство, за да изчисти името на Арчи? И по-важното – ще успеят ли всички да се върнат обратно в Ривърдейл... живи?

 Автор
 Микол Остоу
 Поредица
 Ривърдейл
 Тип
 Роман
 Възраст
 12+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 320
 ISBN/Баркод
9789542722557
Склад: В наличност от 24/08/2019

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Микол Остоу е написала повече от петдесет произведения за читатели на различна възраст, включително проекти, основаващи се на чужди идеи като „Бъфи, убийцата на вампири“, „Чародейките“ и най-скорошния, „Гадни момичета: романът“. Като малка е рисувала комикси за Арчи и в по-ранен период като редактор е публикувала играта „Бети и Вероника: Щури думи“. Живее в Бруклин със съпруга си и двете си дъщери, които също са обсебени от поп културата. Посетете я в интернет на micolostow.com.