BRAVO 1/2017

1,99 лв.
Не е налично

БРАВО 1 ще те срещне със звездите Джъстин Бийбър, Бела Хадид, Дуа Липа, Бела Торн, Tweny One Pilots, Нина Добрев, Нат Улф, актьорите от „Малки сладки лъжкини“ и много други! Очакват те нови статии в любимите ти рубрики от списанието! Плакатите в броя са на ЗАРА ЛАРСЪН, BTS, ВИКТОРИЯ ДЖЪСТИС, АШЛИ И ШЕЙ, ТЕЙЛЪР СУИФТ, ДИЛЪН О‘БРАЙЪН.

7 - 20 януари 2017
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през събота)
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

Звезден стил: Джъстин Бийбър, Бела Хадид, Дуа Липа, Бела Торн

Tweny One Pilots на тясно!
В откровен разговор пред БРАВО!

Любов зад камерата
Любовта е сляпа и идва ненадейно, не се учудваме, че много често посещава и снимачната площадка. Тя не се съобразява с нищо и с никого, а просто те връхлетява...

30 Причини да обичаш Нина Добрев!
Талантлива, винаги усмихната, отдадена на професията си, със зашеметяваща визия и страхотен вкус – това са само част от нещата, с които свързваме нашата прекрасна Нина! Ако все още не си й фен, време е да поправиш грешката!

Нат Улф: Отблизо
Композитор, кийбордист, певец, китарист – всички тези таланти, събрани само в две имена – Нат Улф (20). Последните му роли доказаха, че не е поредният чаровник от екрана, а обещаващ актьор, който тепърва ще се развива!

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

Бъди във форма: Парти изкушения

Моден подиум: Облечи се като любимата си звезда!

XL-Тест: С какво да се поглезиш през 2017?

Какъв е стилът ти на купонясване?

Любов

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Нещата с гаджето не вървят? Най-добрият/-та ти приятел/-ка не ти говори или трудно преживяваш промените, които настъпват с теб в пубертета? Нашият професионален екип от сексолози очакват твоите въпроси! Пиши ни на: otkroveno@bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията запазва правото си да избира въпросите, на които ще отговори и които ще бъдат публикувани в списанието.

Училищни флиртове
С тези стъпки ще спечелиш сърцето на набелязаната ”жертва“ още сега!

Кино и TV

Актьорите от „Малки сладки лъжкини“ след края на сериала
БРАВО потърси информация, за да успокои всички тъжни фенове и да припомни, че всеки край е началото на още по-вълнуващо преживяване. Ето какви ще ги вършат лъжкините на снимачната площадка и извън нея!

2017: Какво ни очаква на големия екран?
Филмовият коктейл ще съдържа анимации, страшни ужасии и забавни комедии. Холивуд се е погрижил за феновете на всеки жанр, така че си набележи още от сега какво да гледаш през Новата година!

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer