2: Дюкянът на забравените карти

9,90 лв.
Не е налично

В първата книга за Юлисес Мур Джейсън, Джулия и Рик разкриха една от тайните на Вила Арго - Вратата на времето. Сега, пристъпяйки през прага й, те се озовават в древен Египет, земя на лабиринти, тайни и загадки. Но когато проходът ненадейно се срутва около тях, децата се разделят. Джулия се оказва обратно в настоящето и във Вило Арго, а вратата е здраво заключена зад нея. Джейсън и Рик са заклещени в миналото и има само един начин да се приберат у дома. Двамата ще трябва да открият отдавна загубената карта на Килмор Коув, скрита някъде из миналото. Но къде? За да се справят със задачата, Джейсън и Рик ще трябва да разплетат още много загадки, оставени от енигматичния Юлисес Мур. Не след дълго двамата откриват, че не са единствените пътешественици от бъдещето в търсене на мистериозната карта. Подлата Обливия Нютън и верният й слуга Манфред са по петите им, а залозите са по-високи от всякога... Дали Джейсън и Рик ще открият първи картата на Килмор Коув? Ще узнаете от романа "Дюкянът на забравените карти"!

 Автор
 Юлисес Мур
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Юлисес Мур
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 248 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542710288
Поредица ЮЛИСЕС МУР във Facebook

В първата книга за Юлисес Мур Джейсън, Джулия и Рик разкриха една от тайните на Вила Арго – Вратата на времето. Сега, пристъпяйки през прага й, те се озовават в древен Египет, земя на лабиринти, тайни и загадки. Но когато проходът ненадейно се срутва около тях, децата се разделят. Джулия се оказва обратно в настоящето и във Вило Арго, а вратата е здраво заключена зад нея. Джейсън и Рик са заклещени в миналото и има само един начин да се приберат у дома. Двамата ще трябва да открият отдавна загубената карта на Килмор Коув, скрита някъде из миналото. Но къде? За да се справят със задачата, Джейсън и Рик ще трябва да разплетат още много загадки, оставени от енигматичния Юлисес Мур. Не след дълго двамата откриват, че не са единствените пътешественици от бъдещето в търсене на мистериозната карта. Подлата Обливия Нютън и верният й слуга Манфред са по петите им, а залозите са по-високи от всякога... Дали Джейсън и Рик ще открият първи картата на Килмор Коув? Ще узнаете от романа „Дюкянът на забравените карти”!

* * *

Отзивите

Поредицата, която разбулва тайната на Юлисес Мур, започва да излиза през 2004 г. в Италия. Превръща се в безспорен бестселър с близо 2 милиона продадени екземпляра, преведена на 24 езика, сред които английски, френски, немски, испански, руски, корейски, китайски и японски.

В България „Вратата на времето”, първата книга за Юлисес Мур, се появи на книжния пазар на 10 юни 2013 г. и бързо спечели верни фенове. Младите читатели ще останат очаровани и от продължението на романа – „Дюкянът на забравените карти”. И в тази книга ги очакват много заплетени тайни и загадки, екшън и приключения. Изумително красивият дизайн на корицата и оригинално поднесеното съдържание ще допадне както на момчетата, така и на момичетата, почитатели на приключенията.

* * *

Авторът

Самоличността на Юлисес Мур продължава да бъде загадка. Записките му, които проследяват приключенията на Джейсън, Джулия и Рик, са открити и предадени за публикуване от италианския коренспондент Пиердоменико Бакаларио. Мистерията на Юлисес Мур предстои да бъде разбулена...

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer