3: До този мъж

19,90 лв.
Не е налично

„Всичко, което се случва между нас, е резултат от могъщата, понякога отровна любов, която споделяме.“

Имението – мястото, където започна любовната им афера – се изпълва с гости за събитието, което би трябвало да е най-щастливият ден за Ава и Джеси. Тя е приела, че никога няма да усмири страстта му, а и не иска. Любовта им е дълбока, връзката им е силна, но точно когато Ава решава, че най-накрая е преминала отвъд защитната стена на Джеси, се пораждат още въпроси, които я карат да се замисли наистина ли го познава. Той знае прекалено добре как да я доведе до пределите на екстаза… Но дали няма да я докара и до ръба на отчаянието?

За да може младата жена да остане завинаги до този мъж, са нужни трудни признания…

 Автор
 Джоди Елън Малпас
 Тип
 Романтика и еротика
 Поредица
 Този мъж
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 664 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542717379
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Дияна Димитрова 22/04/2020

Страхотно! Прочетох и трите части на един дъх! Ще пуснете ли и четвъртата книга от поредицата?

Мария Живкова Георгиева 25/01/2021

Егмонт, моля за съдействие! Много усилено издирвам третата част "До този мъж", на хартиен носител. За съжаление не я откривам никъде. Дали има възможност за преиздаване?

Яница Тончева 28/01/2021

Ще има ли нов тираж на книжката, никъде не може да се намери?

Егмонт България 01/02/2021

Здравейте, на този етап не е планиран нов тираж на поредицата. Ако в бъдеще има промяна, ще споделим. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ.

Паулина Милкова Тихова 24/03/2022

Моля, помислете за нов тираж. Изключително много се търси тази поредица.

Ана Йошова Накова 15/06/2023

Здравейте защо не пуснете отново поредицата на пазара има голямо търсене и според мен е голяма загуба че я няма

Добавяне на коментар:

Британската писателка Джоди Елън Малпас е родена и израснала в Нортхамптън – град от централните графства на Великобритания, където живее със семейството си и работи на пълен работен ден в строителната фирма на баща си. Тя дълго време се опитва да пренебрегва зараждащата се идея за „Този мъж“, докато накрая това става невъзможно и Джоди намира време и смелост да освободи своята творческа страна и да пусне на бял свят своя герой – господаря на имението Джеси Уорд.

Джоди рискува с история, пълна с ярки характери, и взривява сцената на самоиздаващите се писатели в края на октомври 2012 година. Книгата й подпалва невероятна реакция у жените по целия свят.

Втората част от трилогията „Този мъж“ – „Под този мъж“, е публикувана през януари 2013 година и бързо става бестселър в „Амазон“, като се задържа на първа позиция в жанра в продължение на много седмици едновременно във Великобритания и в САЩ. Джоди се озовава в Ню Йорк едва няколко седмици след като сама издава „Този мъж“ и подписва договор с „Ай Си Ем Партнърс“ – една от най-големите световни агенции за таланти, която скоро й осигурява голяма сделка за издаването на трилогията „Този мъж“ с „Гранд Сентръл Пъблишинг“, част от „Хачет Бук Груп“.

Джоди вече се занимава единствено с писане и се наслаждава на новата си и много неочаквана кариера като писател.

Можете да откриете Джоди тук:
jodiellenmalpas.co.uk
facebook.com/JodiEllenMalpas
twitter.com/JodiEllenMalpas
goodreads.com/author/show/6576110.Jodi_Ellen_Malpas

spacer