Кървавата Шотландия

2,99 лв.
Не е налично

В тази книга ще прочетеш за смелите шотландски бойци от мрачната Пещерна епоха чак до ужасния ХХ век. Искаш ли да разбереш: * Как се играе "Откъсни краката на кравата"? * За какво използвали изгорените птичи изпражнения? * Дали си глайкит, дус или пийли-уоли? Запознай се с вълнуващата история на хитри крале, жестоки монарси, подли кралици и мъдри жени. Разбери истината за Уилям Уолас и за ужасните инструменти за изтезание. Научи няколко истории за призраци, които смразяват кръвта на бедните туристи. Историята никога не е била толкова ужасна!

 Автор
 Тери Диъри
 Тип
 Образователни книги
 Поредица
 Страховитото в историята
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 190 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789544467722
Склад: Изчерпано

"В тази книга ще прочетеш за смелите шотландски бойци от мрачната Пещерна епоха чак до ужасния ХХ век. Искаш ли да разбереш:

* Как се играе ""Откъсни краката на кравата""? * За какво използвали изгорените птичи изпражнения? * Дали си глайкит, дус или пийли-уоли? Запознай се с вълнуващата история на хитри крале, жестоки монарси, подли кралици и мъдри жени. Разбери истината за Уилям Уолас и за ужасните инструменти за изтезание. Научи няколко истории за призраци, които смразяват кръвта на бедните туристи. Историята никога не е била толкова ужасна!"

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

При поръчка на повече издания от тази категория ползвате отстъпка както следва:

Обща стойност, лв. – Отстъпка, %
25,00 лв. - 28,99 лв. – 5%
29,00 лв. - 33,99 лв. – 10%
34,00 лв. - 43,99 лв. – 15%
44,00 лв. - 58,99 лв. – 20%
над 58,99 лв. – 25%

Важно е да знаете:

  • Колкото крайната стойност на поръчката ви се увеличава, толкова процентът отстъпка нараства, според скалата по-горе.
  • Към поръчката си можете свободно да добавяте и издания, за които няма пакетна отстъпка, или издания, включени в други пакетни предложения.
  • Пакетните предложения са активни до изчерпване на промоционалните количества.
  • Пакетните отстъпки не могат да бъдат прилагани едновременно с други промоции.

Повече информация за пакетните ни предложения и кои други издания можете да поръчате с пакетна отстъпка ще откриете на тази страница.