3: Има ли вълк, има и начин

9,90 лв.
Не е налично

Тайната на чудовищната общност в Салем, Орегон е разкрита. Сега повечето РАД (Ресгистрирани алдехидни дегенерати, както добре знаете, че те обичат да се наричат), се укриват кой където намери и смятат завинаги да изчезнат от погледите на нормитата. Като семейството на Клаудин, например, което се е барикадирало във фамилната странноприемница, при това точно преди 16-ия й рожден ден. От години в сянката на шестте си братя, дъщерята на Върколака се чувства пренебрегвана и напук на родителите си започва да планира грандиозно парти за рождения си ден. Междувременно Франки все още е объркана от чувствата си към две съвсем различни момчета - чудовище и норми... въпреки предателството на Брет. Тя обаче е твърдо решена да остане в Салем и да поведе борба за правата на чудовищата. Проблемът е, че останалите РАД май не са готови да я подкрепят.

В цялата суматоха Мелъди продължава с опитите да изкопчи истината за произхода си от родителите си... или по-точно от хората, които цял живот е смятала за родители. В същото време трябва и да отбива кроежите на госпожа Джей да покрие Джексън, подобно на останалите РАД. А дали е възможно Мелъди всъщност да е чудовище? Отговорът ви очаква на страниците на третата книга от поредицата "Монстър Хай", поднесен както винаги с чудовищни дози хумор, въображение и оригиналност.

 Автор
 Лийси Харисън
 Марка
 Monster High
 Тип
 Фентъзи романи
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 216 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542708742
Поредица МОНСТЪР ХАЙ във Facebook

Тайната на чудовищната общност в Салем, Орегон е разкрита. Сега повечето РАД (Ресгистрирани алдехидни дегенерати, както добре знаете, че те обичат да се наричат), се укриват кой където намери и смятат завинаги да изчезнат от погледите на нормитата. Като семейството на Клаудин, например, което се е барикадирало във фамилната странноприемница, при това точно преди 16-ия й рожден ден. От години в сянката на шестте си братя, дъщерята на Върколака се чувства пренебрегвана и напук на родителите си започва да планира грандиозно парти за рождения си ден. Междувременно Франки  все още е объркана от чувствата си към две съвсем различни момчета – чудовище и норми... въпреки предателството на Брет. Тя обаче е твърдо решена да остане в Салем и да поведе борба за правата на чудовищата. Проблемът е, че останалите РАД май не са готови да я подкрепят.

В цялата суматоха Мелъди продължава с опитите да изкопчи истината за произхода си от родителите си... или по-точно от хората, които цял живот е смятала за родители. В същото време трябва и да отбива кроежите на госпожа Джей да покрие Джексън, подобно на останалите РАД. А дали е възможно Мелъди всъщност да е чудовище? Отговорът ви очаква на страниците на третата книга от поредицата „Монстър Хай”, поднесен както винаги с чудовищни дози хумор, въображение и оригиналност.

* * *

Авторът

Има ли вълк, има и начин” е третата книга от поредицата „Монстър Хай” на американската писателка Лийси Харисън. Бакалавър по изящни изкуства от колежа „Емърсън”, тя работи 12 години в MTV. Зарязва кариерата си на старши директор по продукциите в музикалния канал, за да създаде супер успешните отвъд Океана поредици от романи The Clique,  Alphas и „Монстър Хай”. В интервюта Лийси споделя, че вдъхновение за „Монстър Хай” черпи от собствените си тийнейджърски години, опита си в MTV и разбира се едноименната марка кукли на „Мател”.

Повече за Лийси Харисън ще откриете на адрес lisiharrison.com.

The Mystery 09/06/2018

Ще напечатате ли отново книгата ,защото имам първите две части и искам тази и 4-тата.

Егмонт 11/06/2018

Здравейте! На този етап не сме планирали допечатки. Поздрави!

Добавяне на коментар:
spacer